Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W pierwszej ciąży na tym etapie miałam już 3kg na plusie. [emoji3]To już wiadomo skąd 2 kg na plusie, he he. Dobrze, że masz apetyt, lepiej tak niż te piekielne mdłości. Ja jeszcze nic nie przytyłam, ale później to nadrobię i to konkretnie.
Nie martw się, mi też wszystko przeszło. Nie mogłam nic jeść A teraz wszystko. @delicious też z tego co pamiętam przeszło.Witajcie Tak bardzo się boję do wczoraj miałam bardzo silne mdłości dziś wstałam jakby nigdy nic żadnej mdłosci piersi nie bolą przy dotyku jedynie delikatnie,zrobiły się flakowate,wymioty zostały nie krwawię, nie wiem czy coś jest nie tak boję się bardzo a lekarz dopiero 10
A który u Ciebie tc?Witajcie Tak bardzo się boję do wczoraj miałam bardzo silne mdłości dziś wstałam jakby nigdy nic żadnej mdłosci piersi nie bolą przy dotyku jedynie delikatnie,zrobiły się flakowate,wymioty zostały nie krwawię, nie wiem czy coś jest nie tak boję się bardzo a lekarz dopiero 10
Czekolada tak!!! Mięso, wędlina poszły narazie w odstawkę.U mnie kanapka z kiełbasą myśliwska![]()
U mnie wędliny są na tak. Ale za to mięso to jest masakra. Dlatego dzisiaj na obiad naleśniki na słodkoCzekolada tak!!! Mięso, wędlina poszły narazie w odstawkę.
Dziewczyny gratuluję wizyt, same dobre wiadomości.
@patuśka kiedy następna wizyta? Nie jest chyba źle co? Serducho jest, bobas rośnie.
Mialam zanik wszystkich objawow na 3 dni, potem wrocily ale o bardzo malym nasileniu, to sie zdarza. Ale rozumiem Twoj stres bo mialam takie same mysli.Witajcie Tak bardzo się boję do wczoraj miałam bardzo silne mdłości dziś wstałam jakby nigdy nic żadnej mdłosci piersi nie bolą przy dotyku jedynie delikatnie,zrobiły się flakowate,wymioty zostały nie krwawię, nie wiem czy coś jest nie tak boję się bardzo a lekarz dopiero 10