Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zdecydowanie parka będzie [emoji12] [emoji1] [emoji23] [emoji23]Ja wczoraj na kolacje opanowalam opakowanie koreczkow sledziowych po mysliwsku i umieralam cały wieczórdzisiaj na sniadanko jedna kanapka z serem i ogorkiem a druga z nutellą
i zgadnij tu czy to na chłopczyka czy na dziewczynke
![]()
OMG szarlotka z budyniem ja się pisze na całą blachę [emoji7]Zazdroszczę Waszego apetytu ja na nic dalej nie mam ochoty, zmuszam się do jedzenia, zrobienie obiadu to istny horror, Chociaż czasami uda mi się zrobić coś co mi ładnie "wejdzie" ale to dopiero okazuje się podczas posiłku [emoji14] Generalnie na nic nie mam ochoty, upieklam dwa dni temu ciasto moje ulubione szarlotka z budyniem i stoi![]()
Zapraszam do SzczecinaOMG szarlotka z budyniem ja się pisze na całą blachę [emoji7]
A Tobie juz chyba nie tak duzo do konca 1 trymestru zostalo? Niebawem sie polepszyZazdroszczę Waszego apetytu ja na nic dalej nie mam ochoty, zmuszam się do jedzenia, zrobienie obiadu to istny horror, Chociaż czasami uda mi się zrobić coś co mi ładnie "wejdzie" ale to dopiero okazuje się podczas posiłku [emoji14] Generalnie na nic nie mam ochoty, upieklam dwa dni temu ciasto moje ulubione szarlotka z budyniem i stoi![]()
Jeszcze miesiąc i z górki, pamiętam z synem w ciąży z dnia na dzień wszystkie objawy mi przeszły jak kończył się 1 trymestrA Tobie juz chyba nie tak duzo do konca 1 trymestru zostalo? Niebawem sie polepszy![]()