Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rodzina czy przyjaciele?Miałam dzisiaj gości i pochwaliłam się ciążą. Zaskoczenie i raczej bez gratulacji.
Rodzina. Właściwie najbliższa. Reszta rodziny i znajomi muszą czekać do badań.Rodzina czy przyjaciele?
Masakra chyba najgorsza taka reakcja, w sensie że przykra. Moja mama tak na początku zareagowała, akurat pojawiła ssie możliwość innej pracy i nie mogłam jej przyjać w tej sytuacji, i uważałam chyba że kiepski to moment na ciążę. Było mi bardzo przykro, teraz już na szczęście się jej odmieniło.Rodzina. Właściwie najbliższa. Reszta rodziny i znajomi muszą czekać do badań.
Niektórzy się cieszą, ale nie obeszło się bez komentarzy "pińcet plus"Masakra chyba najgorsza taka reakcja, w sensie że przykra. Moja mama tak na początku zareagowała, akurat pojawiła ssie możliwość innej pracy i nie mogłam jej przyjać w tej sytuacji, i uważałam chyba że kiepski to moment na ciążę. Było mi bardzo przykro, teraz już na szczęście się jej odmieniło.
.