Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój synek 4 letni juz wie od ok 7 tygodnia. A w 8 był z nami na USGPytanie do dziewczyn mających już starsze dzieci jaki macie plan poinformowania ich o fakcie pojawienia się rodzeństwa. I jak potem poradzić sobie z zazdrością?
Moje to jeszcze nie kumaja takich rzeczy... raczej zacznę je pswajac coś ok 7mies jak i brzuch będzie duży i będzie na to jakoś dowód. Ale co do reakcji na dzidzi to trudno wyczuć jak.dziecko zareaguje...Mój synek 4 letni juz wie od ok 7 tygodnia. A w 8 był z nami na USGradość miał niesamowitą. A powiedzieliśmy mu prosto, ze u mamy w brzuszku jest teraz dzidziuś i będzie starszym braciszkiem. Juz teraz nasłuchuje i mówi ze chyba mi w brzuchu burczy
no i wytłumaczył sobie ze dzidziuś wyjdzie przez pępek
O zazdorsci narazie nie myślę, póki co jest problem z tym kto jest dzidziusiem bo mówi ze nie chce dziewczynki tylko chłopczyka wiec próbuje mu tłumaczyć ze nie da sie tego wybrać itd
Heda Ty masz malutkie dzieciaczki, prawda? Dobrze pamiętam ze 15 mcy? To rzeczywiście ciężko wytlumaczyc. Moja ma 4 i pol, i czesto pyta, kiedy u mamy w brzuchu bedzie dzidzius. Nauczona poprzednim doświadczeniem mowie, ze bedzie wiadomo na jesienPytanie do dziewczyn mających już starsze dzieci jaki macie plan poinformowania ich o fakcie pojawienia się rodzeństwa. I jak potem poradzić sobie z zazdrością?
W terminie OM mogą się pojawiać bóle podbrzusza a nawet plamienia do 3miesiąca Ale jeśli Cię to niepokoi lepiej sprawdzić. Po bokach to bardziej takie ciągniecie jest normalne niż ból. Jeśli przechodzi po odpoczynku to raczej oki. Ale słuchaj swojej intuicji... Jeśli ona powie że nie dobrze to leć na ip.Heda Ty masz malutkie dzieciaczki, prawda? Dobrze pamiętam ze 15 mcy? To rzeczywiście ciężko wytlumaczyc. Moja ma 4 i pol, i czesto pyta, kiedy u mamy w brzuchu bedzie dzidzius. Nauczona poprzednim doświadczeniem mowie, ze bedzie wiadomo na jesiena zazdrość, coz, planuje mala.zaangazowac w opieke nad dzidza zeby czula sie potrzebna i duzo ja za ta pomoc chwalić
i jak tylko bedzie sila i czas to tez spędzać z nia czas sam na sam. Chociaż chwilke codziennie.
Dziewczyny czy takie twardnienie podbrzusza, na srodku, i bole jak na okres po bokach ktore mnie w ustępuje podczas lezenia warto skontrolowac na ip? Teraz mi przypada termin kolejnej miesiaczki. Nie wiem co mam robic.