MartynaXI
Fanka BB :)
Dzięki za informację! Te chrostki też mam, ale to już przed ciążą miałam takie - chociaż wydaje mi się, że mniej ich było.
Z tymi stanikami będzie ciężko, bo mam takie smutne B [emoji12]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki za informację! Te chrostki też mam, ale to już przed ciążą miałam takie - chociaż wydaje mi się, że mniej ich było.
Z tymi stanikami będzie ciężko, bo mam takie smutne B [emoji12]
Dla mnie ściąganie stanika wieczorem, to najlepszy moment w ciągu dnia [emoji6]i dobrze! Przynajmniej grawitacja ich nie obciąży
ważne żeby nie było odcisnietych fiszbin i koronek na piersiach które powodują otarcia itp. Ja kupiłam gładkie biustonosze z regulacją na plecach jak przy ramiączkach... Jak mnie boli żołądek to nie wytrzymuje nawet minimalnego ucisku pod biustem. W domu chodzę ciągle bez
mąż szczęśliwy haha
![]()
Nie zaluj sobieDla mnie ściąganie stanika wieczorem, to najlepszy moment w ciągu dnia [emoji6]
Ale zazdroszczę! Ja już zakupiłam staniki sportowe w większym rozmiarze i chodzę w nich non stop, często też w nich śpię. Co 2-3 dni zdejmuję do spania, ale wtedy rano bardzo piersi bolą (śpię na brzuchu, to pewnie dlatego), więc chyba jestem skazana na staniki przez resztę ciążyNie zaluj sobiechodź bez! Wolność piersiom Haha
![]()
Ja mam cały czas od kilku tyg powyzej 37. To normalne w ciąży że temperatura może byc wyższa.Ja właśnie zmierzyłam sobie temperaturę i mam 37,4. To wszystko jasne!
Dla mnie najgorszy. Przy moim K zdjęcie biustonosza który cały dzień wszystko ładnie trzyma, to ból nie do wytrzymania. Cały dzień czuje piersi że tam się coś w nich dzieje. Ale po zdjęciu biustonosza... masakra [emoji24]Dla mnie ściąganie stanika wieczorem, to najlepszy moment w ciągu dnia [emoji6]
Może się zdarzyć że to już mleczko. Cyce się przygotowują od początku więc może się zdarzyć. To wszystko kwestia hormonów. Napewno nie masz powodu być przerażona. To normalne nawet na tym etapieJezu, jestem przerażona, co właśnie odkryłam.
Ścisnęłam sobie sutek, nawet nie za mocno i wypłynęła mi taka mętna kropla - nie do końca przezroczysta, ale też taka trochę biaława. Z drugiego sutka też, ale trochę mniej. Spróbowałam ścisnąć całe piersi i też wypłynęła ta wydzielina. Też tak macie? To pokarm? To możliwe???
Gratuluję...U nas wieści super. Wszystko rozwija się idealnie. Wyniki prenatalnych tez wszystkie piękne. Bardzo niskie wskaźniki chorób. Cała anatomia idealna. Jedyne co to przez ta moja żółta wydzielinę dostałam skierowanie na badanie do onkologa zeby obejrzał szyjkę pod mikroskopem zeby na 100% upewnić się ze wszystko jest w porządku bo posiewy wyszły dobrze. Załączam fotki w 3D
.
Następna wizyta za 3 tygodnie i wtedy podobno już na 100% płeć mi powie![]()
Gratulacje, super wieści i fotki cudneU nas wieści super. Wszystko rozwija się idealnie. Wyniki prenatalnych tez wszystkie piękne. Bardzo niskie wskaźniki chorób. Cała anatomia idealna. Jedyne co to przez ta moja żółta wydzielinę dostałam skierowanie na badanie do onkologa zeby obejrzał szyjkę pod mikroskopem zeby na 100% upewnić się ze wszystko jest w porządku bo posiewy wyszły dobrze. Załączam fotki w 3D
.
Następna wizyta za 3 tygodnie i wtedy podobno już na 100% płeć mi powie![]()