reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Dziewczyny mam takie głupie pytanie ale pytam bo to moja pierwsza ciąża i wszystko jest dla mnie nowe.
Czy to normalne że pojawia mi się owłosienie w miejscu gdzie go wcześniej nie było? Np od pępka w górę lub wokół pępka?
Ja tak miałam w pierwszej ciąży. Testosteron mojego szkraba przedostawał się do mojego organizmu i efektem było podbrzusze pełne długich czarnych włosów!

Biegi93 i porcelana gratuluje udanych wizyt.
To naprawde podnosi na duchu, tak dużo z nas miało już udane wizyty, ten cały stres tak powoli znika jak się to czyta.
Jestem dzisiaj w pracy ale na bieżąco obserwowałam forum, hehe czekałam na wieści. Ja juz w srode usg, to bedzie 9tc5d. Tez mam stresa, ale licze na duuuużo kciuków.

reklama
Jezu, jestem przerażona, co właśnie odkryłam.
Ścisnęłam sobie sutek, nawet nie za mocno i wypłynęła mi taka mętna kropla - nie do końca przezroczysta, ale też taka trochę biaława. Z drugiego sutka też, ale trochę mniej. Spróbowałam ścisnąć całe piersi i też wypłynęła ta wydzielina. Też tak macie? To pokarm? To możliwe???
Możliwe. Ja mam w zasadzie od początku ciąży. Poczekaj jak Ci zacznie wypływać samo z siebie za parę tyg. :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry