Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tam wolę nie ryzykować... 2 godziny to długo. 17 latka to jeszcze dziecko a całą odpowiedzialność jest na mnie. Dziewczyny mają ostatnio dziwne pomysły, wspinaczki, biegi do okola pokoju. P0zatym akurat młoda jest na wycieczce do końca tygodnia wraca w sobotę po południu więc.. A na tygodniu wiadomo że szkoła więc żebym jak nie kombinowała nie da rady.
No jak nie da rady z córką to może faktycznie w laboratorium cos doradząJa tam wolę nie ryzykować... 2 godziny to długo. 17 latka to jeszcze dziecko a całą odpowiedzialność jest na mnie. Dziewczyny mają ostatnio dziwne pomysły, wspinaczki, biegi do okola pokoju. P0zatym akurat młoda jest na wycieczce do końca tygodnia wraca w sobotę po południu więc.. A na tygodniu wiadomo że szkoła więc żebym jak nie kombinowała nie da rady.
Niby tak ale co w sytuacji gdy coś się stanie. Wolę nie mieć potem do siebie pretensji że nie dopilnowałam. Gdyby to było jedno dziecko do pilnowania to oki. Sama czasem nie ogarniam jak zaczynają szaleć.No jak nie da rady z córką to może faktycznie w laboratorium cos doradzą
Ale a propo córki to naprawdę myślę ze nie masz sie co martwić, wiadomo Ty ja znasz najlepiej, ale nie jest juz dzieckiem, jest prawie dorosłą kobietą, musisz jej zaufać również po to żeby dziewczynki wiedziały ze ona tez jest tak jakby ich wzorem i autorytetemnigdy nie wiadomo co los przyniesie, ja jak byłam rok starsza od niej mieszkalam sama za granicą i sama na siebie zarabiałam. Nie było to może marzenie mamy zeby córka tak szybko "dorosła" i poszła na swoje ale nie da sie tego przewidzieć do końca a dzieci szybko dojrzewają.
Jak ja pomyślę, co ja w wieku 17 lat miałam już za sobą... [emoji43]Szybko sie zdziwisz, ze to juz nie dziecko![]()
![]()
Tak, mają 16 miesięcyHeda, masz bliźniaczki? [emoji846][emoji846]