Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam często że względu na dzieci Ale tak bym siedzieć bez potrzeby w środku nocy to.mi się nie zdarza.Łącze się w bólu. U mnie ta sama sytuacja. Przysnęłam dopiero po 5, żeby wstać po 6
Często tak masz? Bo ja z reguły nie śpię już od 4...
Ja chyba wszystko lecze czosnkiem@majuffka u mnie 12+2 tc
Ja dzisiaj też kiepsko spałam boli mnie okropnie gardło próbowałam już wszystkich domowych specyfików i jak jutro dalej będzie tak źle będę musiała wybrać się do lekarza. Co jeszcze polecacie na gardło?
Ja właśnie siedzę w labo na becie. Już myślałam żeby coś wykombinować, żeby tej bety nie robić i na wizycie naściemniac, że nie miałam możliwości, wyjechałam czy cos... No, ale już tu jestem. Chociaż tak mi się ta beta źle kojarzy.
Potem jadę do Wrzesni na pogrzeb wujka, więc cały dzień mnie nie będzie. Miłego dnia!!!
Nie martw sie będzie okiJa właśnie siedzę w labo na becie. Już myślałam żeby coś wykombinować, żeby tej bety nie robić i na wizycie naściemniac, że nie miałam możliwości, wyjechałam czy cos... No, ale już tu jestem. Chociaż tak mi się ta beta źle kojarzy.
Potem jadę do Wrzesni na pogrzeb wujka, więc cały dzień mnie nie będzie. Miłego dnia!!!
P*R*E*N*A*L*E*N! Serio, w ubiegłym miesiącu uratował mi życie@majuffka u mnie 12+2 tc
Ja dzisiaj też kiepsko spałam boli mnie okropnie gardło próbowałam już wszystkich domowych specyfików i jak jutro dalej będzie tak źle będę musiała wybrać się do lekarza. Co jeszcze polecacie na gardło?
Będzie dobrze!Ja właśnie siedzę w labo na becie. Już myślałam żeby coś wykombinować, żeby tej bety nie robić i na wizycie naściemniac, że nie miałam możliwości, wyjechałam czy cos... No, ale już tu jestem. Chociaż tak mi się ta beta źle kojarzy.