Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki z całych siłDzień dobry, nie pisałam nic bo ta niepewność mnie dobijadziś o 12 wizyta i wszystko się wyjaśni mam mega stresa
![]()
Kciuki sąDziewczyny trzymajcie kciuki. Wizytę u mojej gin mam 04.10 ale na dziś się zapisałam prywatnie na usg żeby sprawdzic czy wdxystws w porządku. Dobrze się czuje nagle, piersi nie bolą może wieczorami tylko, ogólnie jestem jakaś jakaś niespokojna.
Jutro kończę 10 tc
Będzie dobrze. 12 to juz niedlugo. Napisz później jak poszloDzień dobry, nie pisałam nic bo ta niepewność mnie dobijadziś o 12 wizyta i wszystko się wyjaśni mam mega stresa
![]()
Ooo takMy to chyba byśmy musiały mieć takie okienko na brzuchu żeby moc widzieć maleństwo o każdej porze dnia i nocy, to wtedy byśmy sie nie zamartwialy czy wszystko ok![]()
No pewnie, dziecko XXI wieku juz od poczęciaOoo takalbo jakby dzidziuś wysyłał kilka razy dziennie sms xzy coś "mamuśka mam się dobrze, wszystko jest ok"
![]()
O 18:40..O której masz wizyte? kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110]
Nie denerwuj się. Mnie na początku piersi bolały przeokropnie, nie mogłam delikatnie nawet dotknąć. Tak koło 8 powoli ptzesyawaly teraz już wogole mnie nie bolą.Dziewczyny trzymajcie kciuki. Wizytę u mojej gin mam 04.10 ale na dziś się zapisałam prywatnie na usg żeby sprawdzic czy wdxystws w porządku. Dobrze się czuje nagle, piersi nie bolą może wieczorami tylko, ogólnie jestem jakaś jakaś niespokojna.
Jutro kończę 10 tc