Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo mi przykro... sciskam.Jestem dziewczyny, niestety żaden zarodek się nie rozwinął![]()
Przykro mi ale nie ma już cienia nadziei? Co powiedział lekarz?Z om 8+3 A z usg w tamten poniedziałek było 5+2 więc niby 6+4 sama już nie wiem jak to liczyć
Jestem dziewczyny, niestety żaden zarodek się nie rozwinął![]()
Super wieści gratuluję!Dziewczynki już jestemstrach ma wielkie oczy a objawy nie są żadnym wyznacznikiem
Dziś 10 tc i 3,60 cmdużo urosło coś bo 2 tyg temu tylko 1,5 cm i jest info na USg że ga 10w4d czyli się przesunąło
serduszko biło szybko bo aż 182 a ostatni o 146 ale może przez to że się denerwowałam
i USG spróbowała przez brzuch i widać było bardzo dobrze jak na ten tydzień tak stwierdziła. Teraz czekam na wizytę u mojej gin 04.10
Tak mi przykro [emoji22] Współczuję, trzymaj się kochana.Jestem dziewczyny, niestety żaden zarodek się nie rozwinął![]()
Oj kochana.... bardzo mi przykro ściskam gorącoJestem dziewczyny, niestety żaden zarodek się nie rozwinął![]()
Jestem dziewczyny, niestety żaden zarodek się nie rozwinął![]()
U mnie było tak samo w ostatniej ciazy-Maluszek się nie rozwijał.... Nazwali to poronieniem zatrzymanym (11 tc wg OM a Maluszek zatrzymał się na 6 tc).... Beta bardzo mało przyrastała ....Z om 8+3 A z usg w tamten poniedziałek było 5+2 więc niby 6+4 sama już nie wiem jak to liczyć