Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pierwsze spodnie i koszula w kratę rewelacja. Ale ja mam chyba większy brzucholFajna jest jakościowo ta koszula chyba szybciej ją kupię niż te portasy ;-)

Dla mnie spodnie ciazowe z hm były super wygodne ale pewnie to zależy od brzucha i sylwetki.Gratuluję udanych wizyt. Ciesze soe bardzo
Koszula i ta ostatnia bluxka z hm super. Spodnie... No coz. Ja jedna pare mialam pozyczona od koleżanki, druga kupilam. Co z tego, ze maja wysoki pas, skoro ten normalny konczy sie tak plytko, ze mialam wrazenie bez przerey, jakby mi spodnie spadaly i wisiały w pół tyłka.
Kurtka - ja kupilam na poprzednią ciąże zimową parkę, ale to juz w sezonie na promce, jak wyroslam z dotychczasowych kurtek. No i chyba juz jje nie mam, oddałam ją grubszej kolezance, ktora jest za granicą aktualnie...ale to dobrze, bo paskudnie sie w niej czulam. Teraz kupie jakas używaną na olx z hm mama.
Dziewczyny jeszcze szybkie pytanko. Czy macie założoną kartę ciąży?
Ja jeszcze nie. Dopiero mi założą w przyszłym tyg na wizycie. A z synem miałam dużo wcześniej. Trochę chyba przegapili temat bo przecież to ważny dokument i trzeba go wszędzie ze sobą nosić...
W 9 tygodniu mi zalozyliDziewczyny jeszcze szybkie pytanko. Czy macie założoną kartę ciąży?
Ja jeszcze nie. Dopiero mi założą w przyszłym tyg na wizycie. A z synem miałam dużo wcześniej. Trochę chyba przegapili temat bo przecież to ważny dokument i trzeba go wszędzie ze sobą nosić...
Dziewczyny jeszcze szybkie pytanko. Czy macie założoną kartę ciąży?