N
Natuś_ka
Gość
Dziewczynki śliczne brzusie
pamiętajcie żeby wszystkie wylądowały w odpowiednim wątku co nie będzie trzeba później przeszukiwać całego forum
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja nie pokaże swojego brzucha bo na razie ciężko powiedzieć czy się najadłam gofrów na wakacjach czy coś urosłopoza tym ze w porównaniu z Wami to wazę tyle co zapaśnik sumo
to jeszcze jestem typowa gruszka i wszystko mi się kumuluje od pasa w dół, wiec ja już mam spora oponkę pod pępkiem, nie wiem czy coś się tam rozpycha czy na razie nie
![]()
Ja tez przy nich zapasnik ;D mysle, ze przy Tobie tez![]()
Super!!U nas wszystko dobrze. Już 3 cm mamylekarka się ze mnie śmiała, ze tak przeżywam ze się za dobrze czuje. Ale powiedziała ze rozumie i lepiej sprawdzić niż się stresować. Wrzucę potem foteczki na wątek wizytowy.
GratulacjeJuz po. Wszystko jest ok. NT 2mm, kosc nosowa obecna. Seduszko 168/min, wprowadzal parametry w kompa i ryzyko chorób niskie. Po wprowadzeniy danych nizsze niż, np wynikaloby z wieku.
Jejuuuu jaki słodziak!!Pies mi w nocy podsikuje dywan. Wykoncze sie z tego smrodu, niech mi lepiej zejdzie z oczu. O niczym innym nie marze jak pranie dywanu kazdego dnia na kolanach. Trzymajcie mnie, bo zabije haha ale nie da sie ! Patrzcie co robi, serce mi peka. " Nie krzycz na mnie wiecej nie bede, do jutra" hahahZobacz załącznik 900231
Super wieści! GratulujęJuz po. Wszystko jest ok. NT 2mm, kosc nosowa obecna. Seduszko 168/min, wprowadzal parametry w kompa i ryzyko chorób niskie. Po wprowadzeniy danych nizsze niż, np wynikaloby z wieku.