mamablondi
Fanka BB :)
U nas w szpitalu chcieli karte ciąży, oryginal grupy krwi i badania GBS.
Ja narazie mam wyniki badan, ze 3 kartki, 4 foty z usg i karte ciąży.
Ja narazie mam wyniki badan, ze 3 kartki, 4 foty z usg i karte ciąży.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja mama nie wytrzymała i kupiła zestaw do jedzenia dla dzieciątka, taki 6-12 miesięcyCo do pieluch tetrowych w pierwszej ciąży miałam pokaźny zapas. W drugiej miałam może 5 sztuk, bo nie były mi potrzebne. Kiedy zaczynacie kupować? Ja oglądam ubranka dla dziewczynek i marzę, żeby się córeczka synkiem nie stała
.
Kupilam jeden pajacyk, ale nie na noworodka, takie duze 62, mysle ze bede raz na czas poprawiac sobie humor, kupując jakis pojedynczy ciuszekCo do pieluch tetrowych w pierwszej ciąży miałam pokaźny zapas. W drugiej miałam może 5 sztuk, bo nie były mi potrzebne. Kiedy zaczynacie kupować? Ja oglądam ubranka dla dziewczynek i marzę, żeby się córeczka synkiem nie stała
.
Ja poczekam z zakupami ciuszkowymi do 20tc jak już płeć będzie pewna na te 99%Co do pieluch tetrowych w pierwszej ciąży miałam pokaźny zapas. W drugiej miałam może 5 sztuk, bo nie były mi potrzebne. Kiedy zaczynacie kupować? Ja oglądam ubranka dla dziewczynek i marzę, żeby się córeczka synkiem nie stała
.
U mnie chcieli dwie ostatnie morfologie i wyniki moczu jeszcze. I ostatnie zdjęcie usgNo wlasnie tak myslalam, ze do szpitala wystarczy karta ciazy w ktorej sa wszystkie choroby zaznaczone i grupa krwi. Po co reszta wynikow.