O której masz wizytę?Aaaaa już piątek prawie wieczór a w poniedziałek wizyta nareszcieeee [emoji16]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O której masz wizytę?Aaaaa już piątek prawie wieczór a w poniedziałek wizyta nareszcieeee [emoji16]
Powiedzcie dziewczyny czy Wy jak miałyście badania prenatalne to musialyscie mieć pełny pęcherz? Bo tu z Joschka i Olkiem jak byłam w ciąży to na tym pierwszym usg tak trzeba było a teraz olek mi list wywalił do kosza z „instrukcja” a nie za bardzo chce mi się tam dzwonić ...
Często tak jest, nikt raczej nie bierze za pewnik płci z 12 tygodnia. Chociaż moim znajomym się sprawdziło, siostrze również dwa razy. Ale szanse pół na pół. Lekarz pokazywał nam dosyć długo wyrostek płciowy i tłumaczył jaki byłby na chłopca, a jaki na dziewczynkę. Sam zadał pytanie czy chcemy poznać płeć, my nie pytaliśmy.
O 13.40 i równo tydzień później o tej samej porze prenatalne w homedzieO której masz wizytę?
Poprzednim razem takWy mialyscie prenatalne przez brzuch ?