Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja byłam z mężem. Teraz prawdopodobnie pojadę sama bo młody ma te krosty a nie ma kto z nim zostawać i zawsze go targamy ze sobą. Mąż będzie musiał poczekać.Kobietki a czy z mężem można iść na prementalne ? Zapomniałam dopytać przez tel![]()
Jeśli mam być szczera to nie. Wstałam zaspana i zrobiłam co trzebaA czy czasami nie jest tak, ze samo usg genetyczne daje 80%,a usg plus pappa daje 95%? Na taka informację sie natknelam. No ale fakt faktem, nie jest to 100% które daje tylko amnio.Sok z czarnego bzu. A teraz doraznie mleko cieple z czosnkiem i miodemA umylas sie porządnie przed pobraniem probki? Ja, glupio sie przyznać, w drugiej ciąży nie wiedziałam ze trzeba i tez mi taki wynik wyszedl
Dlatego w żadnej ciąży nic nie wzięłam, nawet głupich witaminek. Ale rozumiem, ze czasem trzeba, bez rutinoscorbinu da się żyć. A ten alkohol nie jest szkodliwy?Mysle, ze lekarz wie lepiej...
Tutaj sklad duphastonu .Jedna tabletka powlekana zawiera 10 mg dydrogesteronu.
- Inne składniki leku to: laktoza jednowodna, hypromeloza, skrobia kukurydziana, krzemionka koloidalna bezwodna, magnezu stearynian. Otoczka: Opadry Y-1-7000 (hypromeloza, makrogol 400, tytanu dwutlenek (E171)).
Zawsze chodzę z Mężem. Z synem i córką miałam dopochwowo i też był.Kobietki a czy z mężem można iść na prementalne ? Zapomniałam dopytać przez tel![]()
Ja raz i to przez chwilę bo byłam przerazona niby do swojego inaczej, zobaczymyJeszcze takiego malucha na rekach nawet nie mialamnie umiem sobie tego wszystkiego wyobrazic
![]()
To dobra wiadomość, może wszystko jest okJeśli mam być szczera to nie. Wstałam zaspana i zrobiłam co trzebajutro powtórzę jeszcze raz bo i tak posiew muszę zrobic
.Jeśli mam być szczera to nie. Wstałam zaspana i zrobiłam co trzebajutro powtórzę jeszcze raz bo i tak posiew muszę zrobic
U mnie było odwrotnie. Czyjeś dzieci mogłam piastowac a swojego na poczatku nie umiałam nosićJa raz i to przez chwilę bo byłam przerazona niby do swojego inaczej, zobaczymy
bałam się o wszystko
ale wprawa szybko przyszła.