U mnie historia podobna. Pierwsza ciąża, brak szerokiej wiedzy o szpitalach. Tylko z uwagi na doświadczenia moich znajomych ja brałam pod uwagę 2 szpitale Madalinskiego, i Karowej. Na Karowej lekarz z polecenia do ktorego prywatnie poszlam mnie turbo wystawil gdy miałam problem na początku z zakażeniem moczu więc skreslilam I lekarza i szpital - więc pozostaje madalinskiego - z stamtąd mam też lekarza. Bo mówią że to ważne, aby lekarz prowadzący przyjmował w szpitalu w którym chce rodzić... Ale wiesz byłam u niego na razie na 1 wizycie, kolejna 16.10... Więc ciężko nazwać to moim prowadzącym bo u Pani gin w lux med byłam już 4 razy w trakcie ciążyTo zazdroszczę, że masz już wszystko jasne i zostaje Ci cieszyć się resztę ciąży.Mi się marzy chłopak, ale nie liczę, że dzisiaj się coś wyjaśni, a dodatkowych badań nie planuję robić, jeśli wszystko na usg wyjdzie ok.
To Twoja pierwsza ciąża? U mnie tak i nie mam żadnej wiedzy o szpitalach, dopiero będę szukać opinii, ale coś podpowiada mi szpital bielański. Na pewno będę szukać opinii na temat tego czy nie robią problemu z podaniem znieczulenia, bo bardzo mi na tym zależy. Nie chcę żeby wyszły cyrki, że nie podadzą mi, a później powiedzą, że już za późno. Rozważam też pójście prywatnie. Ty masz już wybrany?
![]()