reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
A ja bym chciała się zapytać czy któraś mama już kupowała dla siebie ciuchy ciążowe?
Mnie moje wszystkie spodnie Cisna:( byłam w h&m na dziale dla mam, wzięłam dwie pary portków jedne M dopasowane do nóg i pupy a drugie L jak worek:(
Mi najwygodniej w leginsach. I zdecydowanie najbardziej podchodzą mi te z Sinsay.
Jeśli chodzi o górę to raczej nosiłam luźne bluzki więc jeszcze się mieszczę [emoji4]

Heja. Ja tylko na chwilę o ciążowych ciuchqch. Mnie tez najwygodniej w leginsach/treginsach. Ale polecam taki patent na zwykle spodnie. Ja jak narazie tak chdoze i jest ok.
Screenshot_20181003-161445.jpg

Załączniki

• Screenshot_20181003-161445.jpg
    Screenshot_20181003-161445.jpg
    93 KB · Wyświetleń: 234
@Sylwiakp a Ty nie masz problemu?
Wchodzicie po nr źlecenia?
U mnie się pokazuje że wynik niedostępny i sprawdziłam w necie że wtedy idzie tylko do lekarza, bez sensu...

Kochana mi zawsze dawali numerek zlecenia, taki kod kreskowy i sprawdzałam w internecie.
Dostaję skierowania zawsze z NFZ więc chyba to nie chodzi o to czy prywatnie.
Dziś nie dostałam numeru, bo zapomniałam dowodu ale uprzejma Pani pobrała mi krew, kiedy pokazałam że parę dni wcześniej robiłam u nich inne badania na to samo nazwisko :D

A Ty chodzisz na nfz czy prywatnie? Bo już nie raz słyszałam w poczekalni jak pielęgniarki tłumaczyły pacjentom że wyniki na Internecie możesz sobie sprawdzić tylko wtedy kiedy robisz badania prywatnie a kiedy robisz je ze skierowaniem to właśnie idą one tylko do lekarza i przez Internet nic nie sprawdzisz
W enelmedzie normalnie są w necie ze skierowania. Mam na swoim koncie. Jedynie hiv, kiłe i cytologie muszę odebrać sama.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry