reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Mujer- przypomnij co to za wózeczek skoro taki fajny :)

Ja mam wizytę jutro o 11:30, ale będę zabiegana do wieczora więc nie wiem czy od razu dam znać co i jak :) czekam wreszcie na stwierdzenie płci. Jutro będzie 14+6 więc liczę na to, że lekarz coś dostrzeże. Choć dwa tygodnie temu na prenatalnych powiedział, że za około miesiąc będzie mi mógł coś powiedzieć. Sprzęt ma super, ale lekarz jest wiekowy. Choć skoro robi prenatalne to raczej powinien tez dostrzec już tą płeć przy dobrym ułożeniu dziecka. Myślicie, że jeżeli zjem wcześniej coś słodkiego i dziecko będzie ruchliwe to będzie większa szansa dostrzec płeć? Bo gorzej jeżeli by spało odwrócone.

Ja od kilku dni czuję się już troszkę lepiej. Nie męczą mnie nawet wieczorne mdłości, a dziś nawet miałam ochotę na sprzątanie i na długi spacer z córą [emoji2] jest moc! Hehe
Życzę Wam tego samego :)

Może i panienka, u nas facet się rozwalił jak tylko mógł i widać co widać na zdjęciu :D dla lepszego obrazu zaznaczyłam co i jak :D

Załączniki

• IMG_20181015_170629.jpg
    IMG_20181015_170629.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 139
wróciłam właśnie ze spotkania z koleżankami :) nachodziłyśmy się po mieście, bylysmy na herbacie, potem pizza i herbatka mrożona ;) jedna w 22tc. niby 1,5 miesiąca różnicy między nami, ale ma tak wielki brzuch że aż ciężko uwierzyć że tylko 6 tyg różnicy :) no i już czuję kopniaczki regularnie, nie może spać przez małego... ahh jak ja jej tego zazdroszczę :)

wróciłam do domu, stwierdzam że moje nogi są nie lubią długich spacerów :D na szczęście nie puchna. do tego mega boki mnie krzyż.. czyli, zaczyna się ten 'przyjemniejszy' okres hehe ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry