Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moj też później zaczął siadać ale chodził już w 11 miesiącu. Śmiesznie to wyglądało bo widać było wysiłek na jego twarzy i trochę mnie to bawiło@Mujer mój też na pół roku prawie 11 kg ważył i był tylko na piersi, ale siadać i chodzić tak szybko jak Twój Adaś nie zaczął.
Ja dentystów boję się panicznie, wstyd się przyznać ale idę dopiero z musu.
Hej ostatnio mamaginekolog o tym gdzieś mówiła że nie można w ten sposób zaszkodzić dziecku.Cześć dziewczyny, mam trochę wstydliwe pytanie. Czy przy zaparciach, robienie tzw. 'na siłę' moze zaszkodzić dziecku?
Mi lekarz mówił że to nie zaszkodzi. chyba że musisz przec za każdym razem. Często. Wtedy może być nikorzystne. Jak probowalas zwalczyć zaparcia? Nic nie pomaga?Cześć dziewczyny, mam trochę wstydliwe pytanie. Czy przy zaparciach, robienie tzw. 'na siłę' moze zaszkodzić dziecku?
Mam je od niedawna, jem jabłka i piję dużo wody, nie jem bialego pieczywa, ale widze ze muszę sięgnąć po jakieś sliwki bo nic nie idze...Mi lekarz mówił że to nie zaszkodzi. chyba że musisz przec za każdym razem. Często. Wtedy może być nikorzystne. Jak probowalas zwalczyć zaparcia? Nic nie pomaga?
Dziecku raczej nie, ale możesz nabawić się hemoroidów. Polecam kefir [emoji846]Cześć dziewczyny, mam trochę wstydliwe pytanie. Czy przy zaparciach, robienie tzw. 'na siłę' moze zaszkodzić dziecku?
Najważniejsze to dużo błonnika. Siemię lniane pij. Sok z buraka i jabłek. No i suszone śliwki. Przede wszystkim dieta. Oliwy się napij. Z rana z dwie szklanki wody.Mam je od niedawna, jem jabłka i piję dużo wody, nie jem bialego pieczywa, ale widze ze muszę sięgnąć po jakieś sliwki bo nic nie idze...
Ja też mam od niedawna i robię tak: 4-5 suszonych śliwek zalewam wrzątkiem i zostawiam na noc. Rano na czczo pije wodę i zjadam śliwki. Na mnie działa po pół godzinieMam je od niedawna, jem jabłka i piję dużo wody, nie jem bialego pieczywa, ale widze ze muszę sięgnąć po jakieś sliwki bo nic nie idze...
A jak z naturalnych owocowych metod nic nie pomoże to polecam Ispagul.Cześć dziewczyny, mam trochę wstydliwe pytanie. Czy przy zaparciach, robienie tzw. 'na siłę' moze zaszkodzić dziecku?