Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, jestem umówiona z ginekologiem prywatnie na środę.Zamiast czytać o głupotach, najlepszym rozwiązaniem iść i zaczerpnąć drugiej opiniinp. mój lekarz na NFZ robi USG w 2 minuty nawet prenatalne tak wyglądało, i dla spokoju ducha chodzę sobie prywatnie
![]()
znalazlam w necie cos takiego poczytajDziewczyny a jak już o tych opisach USG mówimy. Co oznacza skrót IT razem z wielkością wpisaną obok? Bo nie pamiętam co lekarz mierzył a w Internecie nic takiego znaleźć nie mogę.
I przy okazji życzę powodzenia na dzisiejszych wizytach [emoji8]
Ja się wczoraj położyłam z takim bólem brzucha że aż mnie to zmartwilo. Dzisiaj już mam uszykowane śliwki w wodzie i zaraz będę wcinala. Zaparcia mam dużo gorsze niż w pierwszej ciąży a gdzie tu do końca jak brzuch urośnie. Trzeba się przemeczyc...Dziewczyny tak mnie brzuch boli mam wzdęcia itp że nie jestem w stanie odroznic z czego ten ból idzietu kuje tu się wzdyma...
Przecież to tresura dzieci. Niemowlaki nami rządzą, nie karm na żądanie, usypianie samodzielne z płaczem, to jej rady. Dla mnie katastrofa...Polecam wam Tracy Hogg zaklinaczka niemowląt
Z ciążowych książek to "W oczekiwaniu na dziecko" i "Ciężarówką przez 9 miesięcy" a z dzidziusiowych to "Bobas instrukcja obsługi", "Szkrab instrukcja obsługi" i "Bobas lubi wybór"A jakie tytuły?![]()
Tak, jestem umówiona z ginekologiem prywatnie na środę.
Współczuję ja w pierwszej ciąży nie miałam problemów z zaparciami oby wtej różniez się nie pojawiły.Ja się wczoraj położyłam z takim bólem brzucha że aż mnie to zmartwilo. Dzisiaj już mam uszykowane śliwki w wodzie i zaraz będę wcinala. Zaparcia mam dużo gorsze niż w pierwszej ciąży a gdzie tu do końca jak brzuch urośnie. Trzeba się przemeczyc...
Czytalam ta książkę zaraz po urodzeniu synka w formie ebooka podczas nocnych karmień i niestety zgadzam się z Mujer nic mi ona nie pomogła wręcz przeciwnie tylko namieszala w głowie, nie polecamPrzecież to tresura dzieci. Niemowlaki nami rządzą, nie karm na żądanie, usypianie samodzielne z płaczem, to jej rady. Dla mnie katastrofa...
Kciuki za wizytęDziewczyny kto jutro wizutuje??[emoji5][emoji5]My na 11 do lekarki prowadzącej zapytam czy potwierdza dziewczynke [emoji5]
Też nie polecam. Dzieci są po to by je tulić i lulkać jeśli tego potrzebują. A nie trwa to jakoś b.długo. Niestety maluchy szybko rosną i szybko przestają potrzebować mamy i taty i tulenia...Przecież to tresura dzieci. Niemowlaki nami rządzą, nie karm na żądanie, usypianie samodzielne z płaczem, to jej rady. Dla mnie katastrofa...
Tez nie jestem za tym, aby dzieci programować wbrew ich woli. Nie wyobrażam sobie zostawić placzacego dziecka w lozeczku i wyjsc...Przecież to tresura dzieci. Niemowlaki nami rządzą, nie karm na żądanie, usypianie samodzielne z płaczem, to jej rady. Dla mnie katastrofa...