Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja przytyłam niecałe 2 kg od początku. Ale nigdzie tego nie widać, wciąż chodzę w tych samych ubraniach, nie potrzebuję jeszcze spodni ciążowych. Jestem wysoka to się może dobrze rozłożyłolaski, a jak u Was z wagą?
ja 1 ważenie miałam w 10 tc, i wczoraj ku mojemu zdziwieniu przybyło mi tylko 0,5kg a minęło 5 tygodni od ostatniego ważenia (kurcze to określenie kojarzy mi się z ceremonią ważenia bokserów przed walką)
w domu wagi nie mam, celowo![]()
.Też tak wyglądam tylko mam chudsze ręce oraz zero tyłkaDzień dobry wszystkim!
Zrobiłam zestawienie brzucha tydzień 10 i 15 i w takim tempie to może w kwietniu ktoś mi ustąpi miejsca w autobusieU mnie na wadze od początku ciąży 400 gram na plusie
Zobacz załącznik 909047
. To moja zmora. U mnie brzuch ciążowy pojawia się nagle, nigdy nie wiem skąd się bierze
. Chociaż... po dwóch ciążach mój brzuch nie jest tak cudownie płaski jak twój, po jedzeniu często robi się wystający, ale inni tego nie widzą, co mnie zawsze dziwi No ja właśnie jestem niska (160 cm) i sporo przytyłam przed ciążą (przez rok z 49 na 58 kg), a od kiedy się okazało, że jestem w ciąży waga stanęła jak zaklęta.Ja przytyłam niecałe 2 kg od początku. Ale nigdzie tego nie widać, wciąż chodzę w tych samych ubraniach, nie potrzebuję jeszcze spodni ciążowych. Jestem wysoka to się może dobrze rozłożyło.
Też tak wyglądam tylko mam chudsze ręce oraz zero tyłka. To moja zmora. U mnie brzuch ciążowy pojawia się nagle, nigdy nie wiem skąd się bierze
. Chociaż... po dwóch ciążach mój brzuch nie jest tak cudownie płaski jak twój, po jedzeniu często robi się wystający, ale inni tego nie widzą, co mnie zawsze dziwi
.
Podobno przy silnych mięśniach później brzuszek widać. Ja mam słabe mięśnie.No ja właśnie jestem niska (160 cm) i sporo przytyłam przed ciążą (przez rok z 49 na 58 kg), a od kiedy się okazało, że jestem w ciąży waga stanęła jak zaklęta.Z tym, że trenowałam wyczynowo sport przez 11 lat i miałam trochę mięśni kiedyś, może to mi ten brzuch jakoś trzyma w pierwszej ciąży.
![]()
Aaaa, ale jesteś szczupłaDzień dobry wszystkim!
Zrobiłam zestawienie brzucha tydzień 10 i 15 i w takim tempie to może w kwietniu ktoś mi ustąpi miejsca w autobusieU mnie na wadze od początku ciąży 400 gram na plusie
Zobacz załącznik 909047
Ale ja właśnie przed ciąża mogłam jeść wszystko i co z czym laczylam też nie miało znaczenia. Do kibelka chodziłam tak regularnie że nie potrzeba zegarka. A teraz pomimo tego że się pilnuje jest gorzejNie no co Ty, nie musi być źlePoprostu niektóre rzeczy nawet bez ciąży robią armagedon w brzuchu
ale ja miałam taki smak akurat na te owoce ze przesadzilam. Zauwazylam np ze po bananie albo mandarynkach jest ok, ale jak zjem pomarańcze to bez maski gazowej nie da sie siedzieć
dlatego unikam, tak samo jak nie złapie sie juz za śliwki z jabłkiem, moze osobno będą ok
![]()
Wagę mam zepsuta ale w środę idę do ginka to się zwaze. Z synem dużo przytylam i porownam sobie. Mi brzuch widać szczególnie wieczorem a w dzień jest ok.laski, a jak u Was z wagą?
ja 1 ważenie miałam w 10 tc, i wczoraj ku mojemu zdziwieniu przybyło mi tylko 0,5kg a minęło 5 tygodni od ostatniego ważenia (kurcze to określenie kojarzy mi się z ceremonią ważenia bokserów przed walką)
w domu wagi nie mam, celowo![]()