Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No mi bardziej zależy na badaniach moczu i krwi. W pierwszej ciąży miałam anemie. Infekcje się zdarzają. Ale póki dobrze się czuję to jest ok. W razie czego potrafię być upierdliwa. Miałam usg na nfz w 9tc więc teraz pewnie da skierowanie na polowkowe.
Powiem wam że teraz wyluzowalam. Samo to przyszło. Jakoś w weekend. I jak mnie teraz ginek zbadał i mówi ze jest ok to OK![]()
Tylko mama moja mnie wku*** bo wyczytala na ulotce ze acard jest szkodliwy i teraz mi truje d***. Chociaż dwóch lekarzy nie miało z tym problemu i usg genetyczne wyszło ok.
Wolę brać acard niż nie donosic ciąży.
Panstwo chce żeby rodziło sie więcej dzieci, wielce zasiłki powymyslali, ale żeby to dziecko wogole w zdrowiu zrobić i donosić to juz ich nie obchodzi... Niech sobie każda badania i wizyty opłaca sama
Z tego co wiem 12 listopad to wolne tylko dla urzędów (urzad miasta, urząd skarbowy, sądy itp.). Lekarze, szpitale, przychodnie, sklepy wszystko ma być otwarte jak w normalny dzień.A z zabawnych rzeczy to jak już się umówisz na NFZ na wizytę (tak jak ja) to sobie ogłaszają święto 12 listopada i wizyta mi przepadnie :/
Nie moze przepaść, bo "swieto" niedotyczy placowek medycznych, gdzie sa umówione wizyty, zabiegi, operacjeA z zabawnych rzeczy to jak już się umówisz na NFZ na wizytę (tak jak ja) to sobie ogłaszają święto 12 listopada i wizyta mi przepadnie :/
Nie moze przepaść, bo "swieto" niedotyczy placowek medycznych, gdzie sa umówione wizyty, zabiegi, operacje
Z tego co wiem 12 listopad to wolne tylko dla urzędów (urzad miasta, urząd skarbowy, sądy itp.). Lekarze, szpitale, przychodnie, sklepy wszystko ma być otwarte jak w normalny dzień.