Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja używam biodermy atoderm taki balsam z dzidziusiem na dole nie jest tani ale super działa. Odkryłam go u starszaka jak miał problemy skórne.Ten tez mam i tak nie bardzo właśnie na sucha..
Moja babcia płakała nad moim lozeczkiem, bo bylam dlugin i chudym bobasem. Zarzucila moim rodzicem, ze jestem nieplanowana, to mnie nie karmią [emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28]
Cześć! Fajnie że się odezwałaś.Cześć, tez byłam w wątku szyjkowymdziewczyny mam pytanie czy macie jakieś sprawdzone balsamy do ciała dla maluszkow? Moja Hania ma sucha skore, po porodzie bardzo dobrze poradził sobie balsam i emulsja do kąpieli z Oilatum ale teraz nie widzę takiego efektu jak wtedy..
Cześć! Fajnie że się odezwałaś.mojemu Bartoszowi dosłownie schodzi cała skóra teraz i używam emolium. Smarowalam wcześniej hipp i było ok. Potem kupiłam na próbę nivea to białe i jest słabe. Ale muszę nawilzac dwa razy dziennie. Lekarka zasugerowała że to może płyn do prania podraznic bo pod pampersem skóra super a najgorzej tam gdzie przylega body.
a może masło natłuszczające z dermedic? linum się chyba nazywaCześć, tez byłam w wątku szyjkowymdziewczyny mam pytanie czy macie jakieś sprawdzone balsamy do ciała dla maluszkow? Moja Hania ma sucha skore, po porodzie bardzo dobrze poradził sobie balsam i emulsja do kąpieli z Oilatum ale teraz nie widzę takiego efektu jak wtedy..
HejJa właśnie to białe nivea używałam w ciąży na sobie bo miałam bardzo sucha skore i na mnie pomagał.. no właśnie u nas jest dziwnie, bo tak gdzie jest body to ta skóra nie wyglada aż tak zle, jest sucha ale mniej, ale właśnie w okolicy papmersa, głównie po bokach skóra schodzi mocniej. Tez się zastanawiałam ogolnie czy to nie od płynu do płukania bo wcześniej używałam bobini i było okej a niedawno kupiłam jakieś nowe coccolino dla dzieci i właśnie od tego czasu to nawilżenie skory się pogorszyło..
Weź się w ogóle nie przejmuj gadaniem otoczenia, kiedyś było zupełnie inne podejście do wychowania dzieci, inne standardy. Moja mama łapie sie za głowę, jak widzi, że jem wszystko i karmię piersią. I że nie biorę małego do odbicia. Ale już chyba ochłonęłaNajgorsze, że spędzimy weekend u teściowej i znowu się nasłucham jaki on malutki i chudziutki, biedaczek taki... Bo dzieci muszą wyglądać jak ludziki michelina, jak jej pozostałe wnukiSkoro jest hiperaktywny to chyba znaczy, że nie jest niedożywiony?
Ola, my używamy do mycia tylko żelu (włosy + ciało) z Lansinoh - Earth Friendly Baby i nic więcej, żadnych balsamów czy oliwek, a mały też miał suchą skórę w szpitalu, całego go oliwkowali tam, nawet włoski. Płynu do płukania nie trzeba takiemu maluszkowi, po samym płynie do prania jest wszystko mięciutkie. My używamy Loveli.Ja właśnie to białe nivea używałam w ciąży na sobie bo miałam bardzo sucha skore i na mnie pomagał.. no właśnie u nas jest dziwnie, bo tak gdzie jest body to ta skóra nie wyglada aż tak zle, jest sucha ale mniej, ale właśnie w okolicy papmersa, głównie po bokach skóra schodzi mocniej. Tez się zastanawiałam ogolnie czy to nie od płynu do płukania bo wcześniej używałam bobini i było okej a niedawno kupiłam jakieś nowe coccolino dla dzieci i właśnie od tego czasu to nawilżenie skory się pogorszyło..