• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kwietniowe mamy 2020

reklama
Dostałam brunatnych uplawow..
Spróbuje się umówić do doktora dzisiaj. Jutro święto, wiec chyba zostaje to w rękach Boga.
Najlepiej jedź na IP. Tam od razu zostaniesz zbadania jak tylko trafisz na oddział. Kiedyś byłam z pomarańczowym plamieniem malutkim to zamknęli mnie na 3 dni i nie obiecali że wyjdę. Dla nich już małe plamienia są krwawieniami.

Pokaż wyniki lekarzowi i monitoruj w trakcie ciąży to THS bo lubi wzrosnąć. Ale tragedii nie ma ;)
Dżasta, a Ty jaką dawkę bierzesz leku na tarczycę? Bo mi lekarz ginekolog wczoraj kazał zmniejszyć o pół (biorę 50tkę) przy wyniku tsh 0.813. Według niego to nadczynność i postraszył mnie trochę. Teraz sama już nie wiem. Dziś podzieliłam tą tabletkę na pół i wzięłam 25tkę.

Dżasta, a Ty jaką dawkę bierzesz leku na tarczycę? Bo mi lekarz ginekolog wczoraj kazał zmniejszyć o pół (biorę 50tkę) przy wyniku tsh 0.813. Według niego to nadczynność i postraszył mnie trochę. Teraz sama już nie wiem. Dziś podzieliłam tą tabletkę na pół i wzięłam 25tkę.
Ja dostałam 50 i taka biorę rano tylko jedna dziennie :) nie wiem jak spadło bo mam zrobić badanie pod koniec miesiąca

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry