Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiem, że łatwo mi mówić, ale poczekaj spokojnie jeszcze kilka dniZrobiłam sobie właśnie test Bobo test i niestety wyszła bardzo słaba druga. Czułość ma 25 a wczoraj robiłam strumieniowy czułość 10 i dwa wyszły pozytywne
Witam Was kochane Kwietniówki Od kilku dni podglądam Wasze posty, a dziś postanowiłam się uaktywnić ☺ Testy (w sumie zrobiłam ich 4) wyszły pozytywnie, w poniedziałek mam wizytę u ginka aby potwierdzić ciążę, natomiast 9.09.umówiłam się do innego i tu już powinno być widać ❤. Z moich obliczeń wynika, że termin porodu mam na 17 kwietnia. Mam 32 lata i jest to moja druga ciąża, ale pierwszy raz rodziłam 11 lat temu, także czuję się jakbym znów była pierworódką
I jaCześć!super, gratuluję! też mam wizytę 9.09 i też wtedy ma być widać
nie mogę się doczekać.. mam tylko nadzieję, żeby to tego czasu wszystko było ok
![]()
Najwidoczniej masz jeszcze zbyt małe stężenie hcg by test o czułości 25 to wykrył.Zrobiłam sobie właśnie test Bobo test i niestety wyszła bardzo słaba druga. Czułość ma 25 a wczoraj robiłam strumieniowy czułość 10 i dwa wyszły pozytywne
Witam i serdecznie gratuluję [emoji5]️ Jest nas coraz więcej. U mnie na [emoji173]️ wizyta dopiero 3go września także trzeba uzbroić się w cierpliwość. Na razie prawidłowy pęcherzyk na USG [emoji846]Witam Was kochane Kwietniówki Od kilku dni podglądam Wasze posty, a dziś postanowiłam się uaktywnić [emoji5] Testy (w sumie zrobiłam ich 4) wyszły pozytywnie, w poniedziałek mam wizytę u ginka aby potwierdzić ciążę, natomiast 9.09.umówiłam się do innego i tu już powinno być widać [emoji173]. Z moich obliczeń wynika, że termin porodu mam na 17 kwietnia. Mam 32 lata i jest to moja druga ciąża, ale pierwszy raz rodziłam 11 lat temu, także czuję się jakbym znów była pierworódką
Brunatne to może stara krew. Zobaczysz, że wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki [emoji846]Hej dziewczyny,
U mnie krew zmieniła się w słabe brunatne upławy, nadal mam nadzieje. Wizyta u doktora jutro [emoji108]
Ja mam 26 lat, to w sumie trzecia ciąża, pierwsza poroniona, z drugiej mam córeczkę 4 letnia, a teraz zobaczymy co będzie [emoji854]
Witam wszystkie nowe osoby [emoji122]