Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi chłopiec. A przy pierwszym porodzie wyszła mi dziewczynka, a mam synaA zgodnie z tym chińskim kalendarzem co Wam wychodzi? Mi dziewczynka [emoji3059]Zobacz załącznik 1010789
U mnie dziś 6t5d i też od kilku dni koszmar. Kupiłam dziś espumisan bo mam mega problemy z brzuchem i krople na mdłości mam nadzieję że coś pomogą no wczoraj wieczorem aż płakałam tak mnie wszystko bolałoJa jestem w trakcie 7 tygodnia. Dokładnie 6 tyg 4 dni. Dziś mija trzeci dzień odkąd mam nasilone objawy. Wcześniej chyba przechwaliłam moje świetne samopoczucie. Miałam lekkie mdłości, zmęczenie, trochę się kladlam po południu. Teraz masakra
Przykro miDziewczyny ciąża pozamaciczna, tylko najgorsze w tym ze nie może znaleźć pęcherzyk nigdzie a przecież ma już 1550 beta. Jadę do drugiego lekarza potwierdzić.
Olu ja też miałam tak samo a mam wrażenie że zaczyna być lepiej (pilam herbatkę dla kobiet w ciąży na wzdęcia, brałam espumisan) - jakby przechodziło przez ostatnie 2 dni. A tak na marginesie to mam wrażenie że prócz wzdetego brzucha to jakoś cała przybrałam na wadze. Nie ważyłam się przed ciąża ani na początku - wogole nie miałam do tego głowy ale mam wrażenie że jakoś więcej się mnie zrobiło. Mój mąż wczoraj stwierdził że już widać mi brzuszek, jestem zdziwiona tymi zmianami - że tak szybkoU mnie dziś 6t5d i też od kilku dni koszmar. Kupiłam dziś espumisan bo mam mega problemy z brzuchem i krople na mdłości mam nadzieję że coś pomogą no wczoraj wieczorem aż płakałam tak mnie wszystko bolało![]()
Kurcze, przykro mi bardzoDziewczyny ciąża pozamaciczna, tylko najgorsze w tym ze nie może znaleźć pęcherzyk nigdzie a przecież ma już 1550 beta. Jadę do drugiego lekarza potwierdzić.
Bardzo mi przykroDziewczyny ciąża pozamaciczna, tylko najgorsze w tym ze nie może znaleźć pęcherzyk nigdzie a przecież ma już 1550 beta. Jadę do drugiego lekarza potwierdzić.