• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kwietniowe mamy 2020

Zobacz załącznik 1011010

Dziewczyny nigdy nie przestańcie walczyć!
Jak to czujecie to na pewno jest dobrze! :-)

Wczoraj skierowanie do szpitala brak zarodka - podejrzenie ciąży pozamacicznej.

A dzisiaj piękny pęcherzyk! Ciąża po prostu młodsza.

ZOSTAJE z WAMI! Piękne uczucie :-)
Ale super!!! Czułam, że będzie wszystko dobrze :) Mega się cieszę :* Czyli który to tydzień? :) Kiedy następna wizyta? Pójdziesz jeszcze utrzeć nosa pierwszemu lekarzowi? :D

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi czy w aptece kupię coś “dobrego“, na mdłości w ciąży? Coś co pomoże... Ledwo zjadłam kawałek bulki znów boli mnie żołądek uczucie jakby z głodu i odruch wymiotny. Wykończe się.....:oo2: Pamiętam że w pierwszej ciąży przy tych moich okropnych wymiotach w aptece zamawiali mi jakieś tabletki ale jakoś nie bardzo wtedy pomagały. To było 5 lat temu...
Slyszalam o tabletkach, ktore maja duza zawartosc imbiru. Mozesz rowniez kupic sam imbir, tylko pamietaj, zeby dobrze go wycisnac/pokroic przed zalaniem woda.
Jest tez cos takiego jak opaska uciskowa dla ciezarnych, ktora podobno lagodzi objawy nudnosci.
Mi z kolei pomaga wypicie barszczu czerwonego z torebki ;)

Zobacz załącznik 1011010

Dziewczyny nigdy nie przestańcie walczyć!
Jak to czujecie to na pewno jest dobrze! :-)

Wczoraj skierowanie do szpitala brak zarodka - podejrzenie ciąży pozamacicznej.

A dzisiaj piękny pęcherzyk! Ciąża po prostu młodsza.

ZOSTAJE z WAMI! Piękne uczucie :-)
Cudownie! [emoji3590] Cieszę się razem z Tobą [emoji3059]
A tamtego lekarza bym po prostu powiesiła [emoji35]

Dziewczyny ufff wiecie jak super wyluzować po wczorajszym [emoji85][emoji173]️

Beta z dzisiaj 2000 :-) I pamiętajcie wcale nie musi być widać pęcherzyka przy becie 1000-1500 często jest to 2000-2500 :-)

I tak pasowałoby rzucić tym skierowaniem temu pierwszemu lekarzowi! :O ale już wykorzystał moja sile na maxa.

Nie ważne, było minęło! A co najważniejsze chyba ten segregator przyniósł mi szczęście bo dzisiaj przyszedł do mnie od mamy ginekolog :-)

Takie krople dała mi Pani w aptece na mdłości. Stosowała któraś z was?

Załączniki

• 15660444762804009861708580043834.jpg
    15660444762804009861708580043834.jpg
    3 MB · Wyświetleń: 85
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry