Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O to zazdraszczamU mnie wcześnie jeszcze, to dopiero 4+5.
Chociaż ja Wam powiem, wolałabym mdłości, nawet bym jakoś dała radę z wymiotami, byle bym miała gwarancję że się wszystko uda, a dziecko będzie zdrowe. W poprzedniej ciąży w ogóle mi się mdłości nie zdarzały.
Nie ma czego, bo z ciąży nic nie wyszło, poronienie zatrzymaneO to zazdraszczamja w poprzedniej ciąży szpital 3/4 razy... Niepowsciagliwe wymioty ciężarnych... To było coś...
Oooo, to idziemy łeb w łeb ♥U mnie 5+0 więc bardzo podobnie
Jaką mialyscie bete w tym czasie ? Niedługo jadę odebrać swoje wyniki.
No niestety... Dzięki Kochana ♥ Staram się i ja być jak najlepszej myśli, tym bardziej, że jest INACZEJ niż poprzednioOjej przykro mi masz rację trzeba czegoś doświadczyć na własnej skórze żeby potem cokolwiek docenić... W takim razie teraz trzymam kciuki żeby wszystko potoczyło się jak najlepiej
Ja dzis tez betuje, i w srode tez, martwia mnie te niby plamienia ;(. Udalo mi sie zapisac na usg 28.08, bedzie to 6t4d, jak dotrwam. Z objawow tez prawie nic, oprocz tych plamien i pobolowania podbrzusza, nawet mam wrazenie ze cyce sflaczaly
.
Chuba nawet podobne straty mialysmy wczesniej. Ciesze sie, ze jestes dobrej mysli, ja sie boje wczesnej ciazy, ciagle mi sie wydaje, ze nie uda mi sie.Oooo, to idziemy łeb w łeb ♥
Ja jeszcze bety nie robiłam, to Twoje pierwsze badanie? Badasz przyrost, czy tylko samą betę dla potwierdzenia ciąży??
No niestety... Dzięki Kochana ♥ Staram się i ja być jak najlepszej myśli, tym bardziej, że jest INACZEJ niż poprzednio![]()
Ja mam dokładnie takie same doświadczenia, więc też się cieszę z mdłości, chociaż męczą jak nie wiem co. Do tego stres przed dzisiejszą wizytą.Nie ma czego, bo z ciąży nic nie wyszło, poronienie zatrzymaneDlatego teraz każde napady mdłości wręcz mnie budują i podnoszą na duchu.
Super!!Ja już po wizycie... Wszystko ok 7 tydzień 1dzien, ciąża pojedyncza termin porodu 5 kwietnia. Usg miałam robione. Następna wizyta 9 wrzesnia. I oczywiście zlecone badania![]()
Już Ci się udałoChuba nawet podobne straty mialysmy wczesniej. Ciesze sie, ze jestes dobrej mysli, ja sie boje wczesnej ciazy, ciagle mi sie wydaje, ze nie uda mi sie.
Będę badała w celu potwierdzenia dzisiaj. To pierwsza po piątkowym teście. Test robiłam tylko jeden. Zrobiłam też nie wiem czy potrzebnie progesteron.
Daj znać po koniecznie, my trzymamy kciukiJa mam dokładnie takie same doświadczenia, więc też się cieszę z mdłości, chociaż męczą jak nie wiem co. Do tego stres przed dzisiejszą wizytą.