Aneczka85_01
Fanka BB :)
Ooooco ciekawego jeszcze kupiłaś?
![]()
Dwa balsamy te najdroższe , do włosów tej z najdroższych ampułki i spray bo włosy mi lecą okropnie i mąż mnie tylko wkurza ze wszędzie moje włosy , farbę itd
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ooooco ciekawego jeszcze kupiłaś?
![]()
Prawda. Mi nic nie pomogło. Takie geny. Ja całe w paski[emoji81]Ja w poprzedniej ciąży skórę brzucha nawilzalam oliwka pod prysznicem później się wycierałam a dupcia mam brzuch jak pocięty ... Ale ja wiedziałam że tak będzie bo nawet jak trochę przytyłam przed ciążą to zaraz rozstępy na udach boczkach jak ktoś ma takie tendencję to już chyba nic się nie da zrobić
Ja się dowiem dopiero 30 czy jest i czy wszytsko dobrzeDziewczyny, możecie napisać jak duże są Wasze Maluszki - tydzień i ich wielkość.
Moje jest jakieś wyjątkowo małe. 1,8 mm/5 tydz. Z OM powinien być 7 tydz. Już się martwię czy ciąża faktycznie jest dużo młodsza czy maluch nie chce rosnąć. Kolejna wizyta dopiero na początku wrzenia. Oby rosło zdrowo![]()
Mój maluch na 6+3 miał 6mm. Nie martw się, że zarodek jest malutki bo one rosną w ekspresowym tempie i 2 dni później może być już sporo większyDziewczyny, możecie napisać jak duże są Wasze Maluszki - tydzień i ich wielkość.
Moje jest jakieś wyjątkowo małe. 1,8 mm/5 tydz. Z OM powinien być 7 tydz. Już się martwię czy ciąża faktycznie jest dużo młodsza czy maluch nie chce rosnąć. Kolejna wizyta dopiero na początku wrzenia. Oby rosło zdrowo![]()