Niedoczynna93
Fanka BB :)
To jeszcze raz ja... Na szybko ogarnęłam lekarza, ale i tak musiałam zapłacić. Wszystko w porządku. Fasolka rośnie. Nie ma krwawienia żadnego, nic nie stwierdziła. Akcja serca jest jak trzeba. TP - 12.04.2020
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A masz cykle 28, czy dłuższe? Bo js mam 31 i się zastanawiam czy nie powinnam odjąć tych 3 dni roznicy [emoji849][emoji848]Ja miałam owulacje 26 to prawie idziemy podobnie [emoji122] Czekam na wieści [emoji854]
Super, że się udało dostać do lekarza, gratulacje! Piękna fasolka [emoji7]To jeszcze raz ja... Na szybko ogarnęłam lekarza, ale i tak musiałam zapłacić. Wszystko w porządku. Fasolka rośnie. Nie ma krwawienia żadnego, nic nie stwierdziła. Akcja serca jest jak trzeba. TP - 12.04.2020Zobacz załącznik 1013320
A masz cykle 28, czy dłuższe? Bo js mam 31 i się zastanawiam czy nie powinnam odjąć tych 3 dni roznicy [emoji849][emoji848]Super, że się udało dostać do lekarza, gratulacje! Piękna fasolka [emoji7]
Kochana, podpowiedz mi jak Ty to rozwiazujesz, bo myślałam o tym samym, żeby równolegle robić wizyty prywatnie i na NFZ i mieć chociaż bezpłatne badania...
To jak liczysz tydzień i dzień ciąży?Ja mam cykle aż 40 dniowe [emoji85]
Wow. To w takim razie zrozumiałe, że Twoja ciąża jest młodsza. Pewnje około 2 tygodnie?Ja mam cykle aż 40 dniowe [emoji85]
Ja mam cykle 32 dniowe i właśnie o te 4 dni mam młodsza ciążę według USGA masz cykle 28, czy dłuższe? Bo js mam 31 i się zastanawiam czy nie powinnam odjąć tych 3 dni roznicy [emoji849][emoji848]Super, że się udało dostać do lekarza, gratulacje! Piękna fasolka [emoji7]
To jeszcze raz ja... Na szybko ogarnęłam lekarza, ale i tak musiałam zapłacić. Wszystko w porządku. Fasolka rośnie. Nie ma krwawienia żadnego, nic nie stwierdziła. Akcja serca jest jak trzeba. TP - 12.04.2020Zobacz załącznik 1013320
Kurczę, czyli wychodzi 5+6 po odjjęciu [emoji53] czyli serduszka mogę dzisiaj nie zobaczyć jeszcze [emoji53]Ja mam cykle 32 dniowe i właśnie o te 4 dni mam młodsza ciążę według USG