ladyjane95
Fanka BB :)
Jak ja Wam zazdroszczę, że możecie jeść normalnieJak myślicie wystarczająco zdrowoZobacz załącznik 1013413
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak ja Wam zazdroszczę, że możecie jeść normalnieJak myślicie wystarczająco zdrowoZobacz załącznik 1013413
Ja ostatnio borówki to kilogramami jem,jak się dorwę to myk i miseczki niemaMaliny i borówki to moje ulubione owoce [emoji7]
Serio, ogólnie owoców nie lubię, zjem pojedyncze, warzywa za to lubię, ale teraz, w ciąży, idzie mi tylko podsmazana cebula i kukurydza z puszki, haha. Czekam na dobre wiadomości [emoji3590]No co Ty? Ja bym pożarła wszystko [emoji16] Dziś bardzo mało jadłam przez ten wizytowy stres, więc jak wrócę do domu to pewnie będę nadrabiać ile wlezie [emoji16]
Super! A jak się czujesz przy cukrzycy?? To cukrzyca ciążowa czy chwilę przed coś się dziać zaczęło?Hej, mi się termin przesunął na kwiecień więc zostanę z Wami
Dziś 8t1d... ale mam cukrzycę od początku ciąży praktycznie więc jest ciężko...
Super [emoji6] kurde, muszę serio to tak chyba rozegrać...Po wizycie. Była szybka, ale z usg i dostałam skierowanie na badania te same, które kazała zrobić prywatna. Na USG genetyczne tez da skierowanie, bo kwalifikuje sie ze wzgledu na wiek.
Generalnie lekarz bez zachwytu, ciazy u niego prowadzić bym raczej nie prowadziła, ale jako „dawca” skierowań wystarczy![]()
Gratuluję [emoji4] przypomnij mi proszę, który to tydzień wg OM?
Cześć!
Piszę pożegnalnego posta w tym wątku. Dzisiaj o 5 rano zobaczyłam krew. O 7 byłam na becie. Następnie telefon do doktora i wizyta w izbie przyjęć. 3 godziny czekania, mimo, ze nie było kolejki. Przez weekend ma się samo czyścić, w poniedziałek znowu beta i kontrola, na niej decyzja czy potrzebne jest łyżeczkowanie.
Dla mnie to był wspaniały miesiąc, pełen wzruszeń, radości, słuchania Mozartaza kilka miesięcy znowu zaczniemy się starać.
Życzę Wam wszystkiego dobrego i dużo zdrowia![]()
Myślę że tak ale na sam widok mnie aż mdli hahahaha![]()
Hej, mi się termin przesunął na kwiecień więc zostanę z Wami
A robiłaś krzywa cukrowa. Pytam bo ja mam skierowanie ze względu na cukrzycę w poprzedniej ciąży.Hej, mi się termin przesunął na kwiecień więc zostanę z Wami
No u mnie 2 lata temu nie liczàc wizyt (150zl) na same badania poszło prawie 2000zl.kurde, muszę serio to tak chyba rozegrać...coby mieć dawce skierowan, hahaha, bardzo mi się określenie podoba
![]()