Najeczka
Fanka BB :)
Nie masz sukienki luzniejszejna brzuszku?Hej mam problem, wiecie ze tylko wy wiecie o mojej ciąży i lekarz oczywiście i idziemy dzisiaj na imprezę założyłam sukienkę jedna, druga i w każdej widać brzuch, jak w 4 m-cu co robić?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie masz sukienki luzniejszejna brzuszku?Hej mam problem, wiecie ze tylko wy wiecie o mojej ciąży i lekarz oczywiście i idziemy dzisiaj na imprezę założyłam sukienkę jedna, druga i w każdej widać brzuch, jak w 4 m-cu co robić?
Powinien, w końcu to nie heroina, a lek na podtrzymanie ciąży, nie ma podstaw żeby Ci nie uwierzyć.Myślicie, że lekarz rodzinny wypisze receptę jeśli nie mam żadnego potwierdzenia, że biorę ten lek z zaleceń ginekologa? :/ Jeszcze moja siostra ma sprawdzić czy jej po ciąży coś nie zostało, najwyżej mi wyśle
To pójdę w poniedziałek. DziękiPowinien, w końcu to nie heroina, a lek na podtrzymanie ciąży, nie ma podstaw żeby Ci nie uwierzyć.
Hormony, podejrzewam.Właściwie z czego wynikają te większe brzuszki? Nie powiem, bo też mam większy niż dotychczas i już w jedne spodnie się nie dopinam, ale czy to faktycznie wynik ciąży? Przecież tam mamy teraz zaledwie kilkumilimetrowe/kilkucenrymetrowe fasolki, więc skąd te brzuszki?![]()
Niby macica się rozciąga, ale też myślę, że na tym etapie 75% to nasza głowa i same się tych brzuchów dopatrujemy.Właściwie z czego wynikają te większe brzuszki? Nie powiem, bo też mam większy niż dotychczas i już w jedne spodnie się nie dopinam, ale czy to faktycznie wynik ciąży? Przecież tam mamy teraz zaledwie kilkumilimetrowe/kilkucenrymetrowe fasolki, więc skąd te brzuszki?![]()
Niby macica się rozciąga, ale też myślę, że na tym etapie 75% to nasza głowa i same się tych brzuchów dopatrujemy.Nie będąc w ciąży też rano miałam płaski brzuch, a wieczorem już okrąglejszy, tak po prostu jest.
![]()