To moja pierwsza ciąża i betę zrobiłam tylko raz na samym początku, później już nie robiłam

Wizytujemy w ten sam dzień

ja tylko mam nadzieję, że nie będę musiała iść na L4. Chciałabym pracować jeszcze trochę.. choć mam takie nudności przez cały dzień i wymiotuję.. że by mi się przydało. Obecnie do poniedziałku jestem na urlopie. Myślę, że za wózkiem będę się rozglądać w okolicach grudnia. Wcześniej może będę oglądać, ale raczej kupować tak szybko nie będę

tak samo łóżeczko.
Co innego ciuszki.. od 4 miesiąca mam zamiar już robić jakieś zakupy. Obie babcie na pewno będą mi towarzyszyć [emoji23]
Dziewczyny, dziś 7+4.. codziennie wymiotuję. Jem, ale nie wiele.. a i tak zwracam. Na wadze niecałe - 3kg.
Dziś mąż spotkał kolegę-sąsiada. Rozmawiali o tym, że już 2 lata po ślubie Nam minęło, że czas leci.. i nagle kolega zapytał mojego czy chłopiec czy dziewczynka.. i na kiedy, bo przecież "widać, że Ona jest w ciąży".
Trochę się tym.. może nie przejęłam, ale zaczęłam się zastanawiać. Jestem na urlopie do poniedziałku.. później wracam do pracy. Chciałabym współpracownikom powiedzieć dopiero pod koniec września..., ale teraz nie wiem, bo jeśli rzeczywiście widać?
no także takie mam rozterki ciążowe [emoji87]