Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jestem na L4 od wczoraj [emoji6] i dobrze, bo ostatnio nie mam siły wstać z łóżka
Zapaszkow Wam współczuję szczerze, jedyne smrodki u mnie w domu to mój buldog a raczej jego bączki - cichacze zabójcyWidzę, że to nie tylko u mnie takie zapaszki na osiedlu. Ja mam niedaleko oczyszczalnie. Wieczorami śmierdzi szambem, aż mnie rzuca...fujjjj...
Pewnie, jak masz możliwość to korzystaj [emoji6]Właśnie ja jutro mam ostatnia służbę nocna później mam do 7wrzesnia wolne bo kilka dni urlopu itp. myślę 5go iść po zwolnienie i cieszyć się tym czasem a nie martwić się przemęczam siebie i narażamy dziecko.
Ja zawsze jadam chleb z masłem jak wszystko odrzuca z lodówki [emoji846] Albo z pomidorkiem.Dziewczyny a powiedzcie co Wy jecie jak nic jeść nie możecie? Albo chociażby co jest mega odżywcze i zjedzone w małych ilościach daje power? Ja siedzę i beczę z bezsilności już [emoji24]
Dziewczyny a powiedzcie co Wy jecie jak nic jeść nie możecie? Albo chociażby co jest mega odżywcze i zjedzone w małych ilościach daje power? Ja siedzę i beczę z bezsilności już [emoji24]
Ja jestem na L4 od początku 6 tyg. z powodu plamień, dziś je przedłużyłam z powodu mega złego samopoczucia. Na szczęście moja Pani ginekolog jest bardzo w porządku, dziś mi powiedziała że przecież ona mi nie każe do pracy chodzić i to ja decyduje czy chce L4 czy nie.Dziewczyny powiedzcie a o L4 myślicie od kiedy? Ja mam non stop pracę na nogach bo jestem konduktorka plus dojeżdżam do pracy ponad godzinę w jedną stronę :/ i szczerze chyba od drugiego tygodnia września idę na zwolnienie bo się zwyczajnie boję o maleństwo i czuje się mocno zmęczona ...
Ja też chleb z masłem tylko, ewentualnie biszkopty czasem wchodzą.Ja zawsze jadam chleb z masłem jak wszystko odrzuca z lodówki [emoji846] Albo z pomidorkiem.