Dżasta92
Fanka BB :)
Ja za to asfaltownie mam jak czasem topią to ***** w nocy to żyć się nie da :/Widzę, że to nie tylko u mnie takie zapaszki na osiedlu. Ja mam niedaleko oczyszczalnie. Wieczorami śmierdzi szambem, aż mnie rzuca...fujjjj...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja za to asfaltownie mam jak czasem topią to ***** w nocy to żyć się nie da :/Widzę, że to nie tylko u mnie takie zapaszki na osiedlu. Ja mam niedaleko oczyszczalnie. Wieczorami śmierdzi szambem, aż mnie rzuca...fujjjj...
Ja o 4.30 codziennie sie budzęTak mi dziś duszno, że spać nie mogę. Kiepsko mi się spało![]()
A może jedz śliwki na zatwardzenie?Również spać nie mogę. Denerwuję się badaniami w labku na które idę za godzinę i wkręcam sobie, że nie mam czym sikać, w nocy wstawałam, wytrzymać nie mogłam. Mam nadzieję, że wyjdzie ten mocz ogólny [emoji55] Stresuję się TSH, boję się, że wyjdzie za wysokie. Wyniki poznam wieczorem. W dodatku wczoraj wieczorem znowu mega zatwardzenie. Już mam dość. Jak znowu zacznę plamić to przez to parcie. Pójdę po syrop do apteki. Siemię lniane czasem zawodzi [emoji3525]
Kurczę kiepsko, ja zwykle dobrze śpię. Dzisiaj wyjątkowo się nie wyspałam.Ja o 4.30 codziennie sie budzę
Jadłam je przez kilka dni, patrzeć już nie mogę. Rzygać mi się chce na sam widok i na widok ziaren siemienia też. Znalazłam w necie fajny syrop polecany przez ciężarne [emoji846] Może to pomoże.A może jedz śliwki na zatwardzenie?
No to oby pomógłJadłam je przez kilka dni, patrzeć już nie mogę. Rzygać mi się chce na sam widok i na widok ziaren siemienia też. Znalazłam w necie fajny syrop polecany przez ciężarne [emoji846] Może to pomoże.Zobacz załącznik 1015621