paola425
Moderator
Hahaha [emoji23] nie mów, że strzelałaś [emoji16] ja wierzę, że Ty wiesz jak na to patrzeć żeby rozpoznać [emoji16]Nie wierz w 100%! Sama wierzę na 50% [emoji23]
A w ogóle ta linia na dole to już pępowina, czy co? [emoji16]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hahaha [emoji23] nie mów, że strzelałaś [emoji16] ja wierzę, że Ty wiesz jak na to patrzeć żeby rozpoznać [emoji16]Nie wierz w 100%! Sama wierzę na 50% [emoji23]
No mniej więcej wiem jak rozpoznać, tylko że metoda sprawdza się w 50% - to tylko zabawaHahaha [emoji23] nie mów, że strzelałaś [emoji16] ja wierzę, że Ty wiesz jak na to patrzeć żeby rozpoznać [emoji16]
Jakoś nie ma to większego znaczenia zbyt długo na to czekałam więc co będzie to będzie.... Jak na razie ciężko cieszyć się tym wszystkim bo czuję się strasznieI pewnie tak byś chciałaJa marzę o dziewczynce, ale czuje że będzie chłopiec. Wiadomo, najważniejsze żeby było zdrowe, ale większość z nas po cichu marzy
![]()
A z tą linią to nie mam pojęcia [emoji55]Hahaha [emoji23] nie mów, że strzelałaś [emoji16] ja wierzę, że Ty wiesz jak na to patrzeć żeby rozpoznać [emoji16]
Cicho [emoji16] u mnie będzie dziewczynka, dobrze rozpoznałaś [emoji4]No mniej więcej wiem jak rozpoznać, tylko że metoda sprawdza się w 50% - to tylko zabawa![]()
My też się długo staraliśmy. Już miałam mieć robione badanie drożności jajowodow ale akurat zaszłam w ciążęJakoś nie ma to większego znaczenia zbyt długo na to czekałam więc co będzie to będzie.... Jak na razie ciężko cieszyć się tym wszystkim bo czuję się strasznie![]()
Ja czułam że będzie chłopiec, marzyłam o chłopcu i mam synkaMi się marzył pierwszy syn, a miałam przeczucia na dziewczynkę. I zabrzmi to okropnie, ale jak się dowiedzieliśmy na USG, że to jednak chłopak to pierwszy raz tak na 100% się ucieszyłam z ciąży, popłakałam się wtedy ze szczęścia. Już mam wymarzonego synka, więc teraz jest mi obojętne, ale logistycznie łatwiej byłoby z dwoma chłopakami, bo mam całą wyprawkę, będą współdzielić pokój, no i umiem wycierać jajka już.![]()