Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mimo to powinnaś pić wodę bo w ogóle nie będzie czym wymiotować i można się odwodnic. Trzymam kciuki, żebyś w pracy dała radę [emoji110]Urlop dobiegł końca.. jutro do pracy. Dzisiaj zaplanowałam wcześniejsze pójście spać, bo podczas urlopu trochę się rozleniwiłam i ciężko mi jutro będzie wstać. Wymiotuję dalej. Dziś tylko 4x więc mniej niż w ostatnich dniach.. mam nadzieję, że jutro będzie jeszcze mniej.
Dziewczyny, a powiedzcie mi.. czy woda mineralna u Was też powoduje i przyśpiesza wymioty? bo u mnie tak jest czasem... dlatego nie mogę się za bardzo przemóc żeby ją pić. Dodam, że przed ciążą piłam około 1.5/2 litry dziennie.
Mi się slnilo, ze przełożoną informowałam o ciąży.Dzisiaj miałam sen, że na usg pokazało mi że moja ciąża jest o 3 miesiące starsza.. Jak widać chyba zaczynam przeżywać, że jeszcze trochę i wizyta u położnej. Na szczęście dzisiaj nie ma mdłości.. Jeszcze, mam nadzieję że uda mi się przetrwać ten dzień w pracy.
Ja też nie wyobrażam sobie dac córki za rok do przedszkola. Ale obecnie cieszę się że mogę spokojnie zjeść śniadanie A córeczka śpiDzień dobryJa właśnie odprowadziłam syna do zerówki i tak się zastanawiam kogo ta sytuacja stresuje bardziej - mnie czy jego [emoji85][emoji848]
Mój syn w sumie już 3 rok poszedł do przedszkola, ale ten mnie szczególnie stresuje - nowe przedszkole, nowe dzieci, nowa Pani. Aż jestem ciekawa czy jutro rano nie będzie dramy jak będzie miał iść [emoji85]Ja też nie wyobrażam sobie dac córki za rok do przedszkola. Ale obecnie cieszę się że mogę spokojnie zjeść śniadanie A córeczka śpi
Ja to wcześniej mam bojowe zadanie odpieluchowac ją. A jest tak cwana że onawie że na nocnik robi się siusiu bo mówi ale sciagniesz pampersa to cyrk w domu... darcie, placz, bicie...Mój syn w sumie już 3 rok poszedł do przedszkola, ale ten mnie szczególnie stresuje - nowe przedszkole, nowe dzieci, nowa Pani. Aż jestem ciekawa czy jutro rano nie będzie dramy jak będzie miał iść [emoji85]
Oj u nas też był ogromny problem z odpieluchowaniem. Niektórzy mówili, że mam mu dac czas. Że zasygnalizuje jak sam będzie gotowy - u nas to się nie sprawdziło. Gdybym czekała na jego gotowość to by chyba do dziś w pieluszce chodził [emoji16]Ja to wcześniej mam bojowe zadanie odpieluchowac ją. A jest tak cwana że onawie że na nocnik robi się siusiu bo mówi ale sciagniesz pampersa to cyrk w domu... darcie, placz, bicie...