reklama

kwietniowe mamy 2020

reklama
Ja tak samo mam sporo rzeczy po córce ale oglądam na yt filmiki dziewczyn które mówią co im się najbardziej przydało.I pewnie jeszcze coś zakupię [emoji3526] na pewno jakiś fajny bujaczek.
Ja nic nie oglądam. Większość mam po córce łącznie z wózkiem, wanienka itp. Liczę jednak że będę musiała zmienić garderobę A dokładniej kolor ubranek z różu na niebieski. No ale zobaczymy ważne żeby było zdrowe ;)

Skad ja to znam. Dopiero sie dowiedziałam, że w becikowym są limity. Myślałam, że wszyscy dostają, a tu niemiła niespodzianka [emoji2368]
Te progi do becikowego to żart, my też się nie łapiemy. Dobrze, że na 500+ znieśli progi, a przecież wiele osób uważało, że powinni wprowadzić górny próg i nie dawać tym co dobrze zarabiają. :D

reklama
Szczerze to licze na 4, bo wtedy mam urodziny. Tak czy inaczej bede miala najpiekniejszy prezent jaki mozna sobie wymarzyc :) Nie wiem jak maz wytrzyma z 2 baranami w domu [emoji16]
Jakbym czytała o sobie [emoji16] będą 2 barany w domu [emoji3590]
Skad ja to znam. Dopiero sie dowiedziałam, że w becikowym są limity. Myślałam, że wszyscy dostają, a tu niemiła niespodzianka [emoji2368]
To jest trochę słabe. Ale no co zrobić... Takie przepisy. A kiedyś też myślałam, że to każdy dostaje [emoji16]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry