Bądź dobrej myśli. Trzymam kciuki za Ciebie kochana ;*Żywa krew. Jestem w drodze do szpitala. Dam znaćPłacze i boję się cholernie
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bądź dobrej myśli. Trzymam kciuki za Ciebie kochana ;*Żywa krew. Jestem w drodze do szpitala. Dam znaćPłacze i boję się cholernie
![]()
Trzymaj się [emoji8] jesteśmy z Tobą!Żywa krew. Jestem w drodze do szpitala. Dam znaćPłacze i boję się cholernie
![]()
![]()
Jesteśmy z Tobą :*Żywa krew. Jestem w drodze do szpitala. Dam znaćPłacze i boję się cholernie
![]()
Całe forum trzyma kciuki! Krew może się pojawić z różnych powodów, oby Cie szybko przyjęli na IP.Żywa krew. Jestem w drodze do szpitala. Dam znaćPłacze i boję się cholernie
![]()
Żywa krew. Jestem w drodze do szpitala. Dam znaćPłacze i boję się cholernie
![]()
Myślę ze jest ok, w normieDziewczyny co myślicie o takim progesteronie ? Badane wczoraj rano na czczo jestem prawie w 8 tygodniu ciąży...
W tam, ja też radlery pije bo lubię ale te całkiem 0%Kurczę teraz wyjdę na odrzutka społecznego- alkoholika z powodu radlerów hehe![]()
Kochana, dziękuję za pamięć [emoji3590] nie martw się miałam dziś podobnie, zaraz na koniec wszystko Wam opiszę [emoji3590]Dobre wieści! [emoji4] A napiszesz mi w którym jesteś tygodniu? Mówił Ci lekarz jak szybko bilo serce ?
Mi nie założyli ani karty ciazy, ani terminu, ani szybkości tętna a czytam, że większość dziewczyn tak miała. I co lepsze miałaś wizytę na NFZ [emoji846]
Tak!!!Dziewczyny czy tylko ja na usg z 6+5 mam zarodek z serduszkiem i jeszcze pęcherzyk? To normalne? Bo jak widzę Wasze usg to nie macie już pecherzyka
Kochana, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.!!!!Zaczęłam krwawic
Od chyba 8tyg zwiększa sie wydzielina sluzuDziewczyny a wy też tak macie teraz taki mega gęsty mleczno- przezroczysty śluz w dużych ilościach ? Podcieralam się przed chwilą i aż się wystraszyłam że tyle tego wyszło ...