Karolajna33
Aktywna w BB
Ja też 5 testów i 2 razy beta  szaleństwo...Hahaha, ja też zrobiłam 5 testów ciążowych i dwie bety i już mnie kusi żeby iść na kolejną betę, ale nie chce dac się zwariować. W środę mam lekarza, więc poczekam co powie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też 5 testów i 2 razy beta  szaleństwo...Hahaha, ja też zrobiłam 5 testów ciążowych i dwie bety i już mnie kusi żeby iść na kolejną betę, ale nie chce dac się zwariować. W środę mam lekarza, więc poczekam co powie.
Wstrzymaj się z lekarzem przynajmniej do końca przyszłego tygodnia![]()
W teorii mam termin na 07.04 - idę do lekarza dopiero 20.08 - dla spokojności, bo już musi być widać![]()
Trzymam mocno kciuki.Dziewczyny w nocy zaczęłam plamićjadę teraz na betę, strasznie się boję
Olu trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze - daj znać jak się czujesz i jak sytuacja. Trzymaj się!Dziewczyny w nocy zaczęłam plamićjadę teraz na betę, strasznie się boję
Moze to plamienie implantacyjne?Dziewczyny w nocy zaczęłam plamićjadę teraz na betę, strasznie się boję