reklama

kwietniowe mamy 2020

reklama
To mnie trochę zaniepokoilas z tym dentysta
Ja tylko się zastanawiam dlaczego. No bo jeśli chodzi o znieczulenie to ok, może szkodzić chociaż są specjalne dla kobiet w ciąży. Ale jeśli leczenie bez znieczulenia to co złego? [emoji849] Podobno też leczenie mniej szkodzi niż zepsute zęby, ale kto to wie...
Sama nie wiem co o tym myśleć, ale ja pójdę tak jak lekarz zalecił.

Ja tylko się zastanawiam dlaczego. No bo jeśli chodzi o znieczulenie to ok, może szkodzić chociaż są specjalne dla kobiet w ciąży. Ale jeśli leczenie bez znieczulenia to co złego? [emoji849] Podobno też leczenie mniej szkodzi niż zepsute zęby, ale kto to wie...
Sama nie wiem co o tym myśleć, ale ja pójdę tak jak lekarz zalecił.
Chyba zrobię z siebie przewrazliwiona babę i zadzwonię do mojego lekarza xd chociaż ma dyżur w szpitalu

Dziewczyny czy w 1 trymestrze można robić zęby? Bo umówiłam wizytę przed ciąża. A teraz zastanawiam się czy powinnam dziś iść...
Ja miałam umówionego dentyste jak dowiedziałam się o ciąży i dentysta mówił że generalnie w ciąży można robić zęby tylko tu chodzi o to znieczulenie które się podaje jakieś inne czyli słabsze więc na pewno nie znieczuli tak dobrze jak gdybyśmy nie były w ciąży , więc że nie miałam jakiś poważnych ubytków załatał mi zęba żeby nie popsuł się bardziej i kazał przyjść za 9 miesięcy. Jeśli nie jesteś panikara to śmiało idź do dentysty. Ja bardzo się boję dentysty więc nie odważyłam się leczyć zębów jeśli będę coś czuć

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry