Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez jak to przeczytalam to wcale mi do smiechu nie bylo...Błagam nie piszcie tak. Aż mnie ciarki przechodzą. Ja jestem w trzeciej ciąży bez poronień.... I troche mnie to przeraża[emoji55]
[emoji1]Integral, dla Boga nie znaczy ze masz poronic czy dziecko ma umrzeć, może zostać księdzem lub siostra zakonna lub w inny sposób być dla Boga![]()
Nas jest trzy siostry, żadna z nas nie jest zbyt blisko Boga. Spokojnie, nie zamartwiaj się na zapas.Błagam nie piszcie tak. Aż mnie ciarki przechodzą. Ja jestem w trzeciej ciąży bez poronień.... I troche mnie to przeraża[emoji55]
O jak ładnie[emoji5] tez miałam usg w 9t1d dzidzia miała 2.85cm tylko nie mierzył mi fhr.Tak jak pisałam, jestem po poronieniu ,poprzednio serduszko zatrzymało się na 9+1, mąż to bardzo przeżył wiec tego najbardziej krytycznego okresu chce mu oszczędzić, będziemy się cieszyć za 5 tyg
Zdjecie juz nieaktualne, bo z zeszlej srody, ale sie pochwale. Wtedy wg OM 9t1d wg usg 8t6d, dzidzia 2,20 cm fhr 170. Przy poprzedniej wizycie 6t3 d wg usg dzidzia miala 0,6 cm I fhr 108.Zobacz załącznik 1018606
Podziwiam, serio.... Nie umialabym tak.. Zwłaszcza że mąż wiedział wcześniej niż ja. Tzn czuł to. I kazal mi zrobić test. I wyszły dwie kreseczkiTak jak pisałam, jestem po poronieniu ,poprzednio serduszko zatrzymało się na 9+1, mąż to bardzo przeżył wiec tego najbardziej krytycznego okresu chce mu oszczędzić, będziemy się cieszyć za 5 tyg
I słusznie :* trzymam kciuki.Skończone 7tyg i 1 dzień. Poczekam do następnego tygodnia na kolejne usg.
Ja też nie mam CRL, w ogóle żadnego opisu nie mam, dosłownie nic.To jest mogę zdjęcie z 6t1d. Dopiero teraz robiąc zdjęcie zauważyłam, ze nie mam CRL .... Zobacz załącznik 1018572
Cudowne zdjęcie [emoji7]Zdjecie juz nieaktualne, bo z zeszlej srody, ale sie pochwale. Wtedy wg OM 9t1d wg usg 8t6d, dzidzia 2,20 cm fhr 170. Przy poprzedniej wizycie 6t3 d wg usg dzidzia miala 0,6 cm I fhr 108.Zobacz załącznik 1018606
To nie musi nic znaczyćPrzepraszam, ale tez mi się nie podoba ten tekst o dziecku dla mamy, taty i Boga. Może niepotrzebnie zdołować.
Ja chyba się umówię na jutro do lekarza. Nie wytrzymam do 16.09. Piersi mnie już wcale nie bolą, innych objawów nie ma, zaczynam wariować.
Ja też bym najchętniej została w domu...Musze jechac do pracy ...jak mi sie nie chce.. dzis bym pospała[emoji42][emoji42]
A ja dla odmiany obudziłam się z bólem gardła![]()