ladyjane95
Fanka BB :)
Dziewczyny czy u Was też sporadycznie pojawiają się takie jakby bóle podobne do mięsiaczkowych? U mnie wygląda to tak że raz na 3-4 dni złapie mnie taki skurcz jak na miesiączkę, ale trwa może z 30 sekund.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jestem chyba jakaś dziwna. Żadnych objawów... wyniki z krwi się poprawiły aż boję sie ze cos będzie nie takbjakbpojde do lekarza w srodeDziewczyny czy u Was też sporadycznie pojawiają się takie jakby bóle podobne do mięsiaczkowych? U mnie wygląda to tak że raz na 3-4 dni złapie mnie taki skurcz jak na miesiączkę, ale trwa może z 30 sekund.
Każda ciaza jest inna i każda z nas inaczej ja będzie przechodzić, nie martw się na zapas.Ja jestem chyba jakaś dziwna. Żadnych objawów... wyniki z krwi się poprawiły aż boję sie ze cos będzie nie takbjakbpojde do lekarza w srode
Ty się ciesz kobieto!!!!!!! Pozazdrościć braku objawów. Mdłości, wymioty, bezsensownosc totalna... Te wahania nastrojów są nie do zniesienia. A potem mdłości zastąpią inne problemy. W poprzedniej ciąży po mdłościach była zgaga, aż do końca ciąży!! Gorycz w przełyku nie do zniesienia i niestrawność cokolwiek zjadłamJa jestem chyba jakaś dziwna. Żadnych objawów... wyniki z krwi się poprawiły aż boję sie ze cos będzie nie takbjakbpojde do lekarza w srode
W pierwszych dniach chodziłam zła jak osa i non stop coś mi nie pasowało. A później już nic. To odwrotnosc pierwszej ciazyTy się ciesz kobieto!!!!!!! Pozazdrościć braku objawów. Mdłości, wymioty, bezsensownosc totalna... Te wahania nastrojów są nie do zniesienia. A potem mdłości zastąpią inne problemy. W poprzedniej ciąży po mdłościach była zgaga, aż do końca ciąży!! Gorycz w przełyku nie do zniesienia i niestrawność cokolwiek zjadłam ☹także niczym się nie martw, tylko ciesz, wiele kobiet dlugo nie wie że są nawet w ciąży bo nie mają żadnych objawów a rodzą zdrowe dzieci.
To nie tylko ja biore w najblizszym czasie slub! :-) my zmienilismy date z przyszlego roku na pazdziernik :-)Ja mam ślub w czerwcu i jakoś nie przeraża mnie wesele z niemowlakiem, jak się chce to się da [emoji3] powodzenia w przygotowaniach! [emoji3]
Ale starszycie pierworódkiJak jak urodziłam to pozniej usłyszałam żerodzilam naturalnie ale cesarke też mam już za sobą... bez znieczulenia, nacinanie bez skurczu... nawet nie będę wam mówiła jaka miałam traumę. Porodu nigdy nie zapomnę jedynie nabiera do tego dystansu
Tak, takie samolociki [emoji1] listki z kwiatem. Ale kwitnie w lipcu, teraz mozna najwyzej kupic w zielarskim.A ta lipa to te "samolociki"? Też bym se coś takiego zrobiła
Aha. Dobrze wiedzieć. Przygotuję sie na przyszły rok[emoji13]Tak, takie samolociki [emoji1] listki z kwiatem. Ale kwitnie w lipcu, teraz mozna najwyzej kupic w zielarskim.