Karolina2102
Fanka BB :)
Dziewczyny siedzę na poczekalni dziś mam wizyte czekam na lekarza, odebrałam w rejestracji wyniki. Różyczka wyszła dodatnia. Strasznie się boję przeczytałam co nieco na internecie i ryczeć mi się chce. Co to wogole oznacza..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jestem w 11 tyg. i miałam 2 usg, jedno w 6 tyg. na potwierdzenie ciąży ale wtedy był tylko sam pecherzyk i kolejne w 9 tyg. wtedy już był maluszek. Kolejne mam prenatalne w 13 tyg.Ile do tej pory mialyscie usg? Ja 3 (jestem w 9+2), teoche ze wzgledu na monitorowanie torbieli, a troche, bo chcialam podejrzec dzidziusia :-) nastepne mam dopiero za ponad 3tyg :-(
Spokojnie, rozyczka jest bardzo grozna, ale to co Ci wyszlo dodatniego to pewnie to, ze juz juz ja przechodzilas. Ja w rozyczce tez mialam jeden wynik dodatni (ze juz ja mialam) i jeden ujemny (ze teraz jej nie mam). Tam jest coa takiego jak IgM i iG cos tam :-)Dziewczyny siedzę na poczekalni dziś mam wizyte czekam na lekarza, odebrałam w rejestracji wyniki. Różyczka wyszła dodatnia. Strasznie się boję przeczytałam co nieco na internecie i ryczeć mi się chce. Co to wogole oznacza..
O nie... nie chce się wierzyćJestem już w szpitalu-i brak zarodka
Ja planuje zrobić parę dni przed wizytą. Czyli za tydzień.Ja również najbliższe usg mam dopiero 19.09.....masakrycznie długo....
Powiedzcie dziewczyny bo nie zapytałam lekarza kiedy najlepiej zrobić te 1wsze badania z krwi i moczu? Dostałam zlecenia Ale nie dopytalam kiedy zrobic. Wizyta dopiero 25.09.
Na zapas nie martw sie. Może się okaże, że ja przechodziłas przed ciaza a nie w trakcie. Daj znać po wizycie. Trzymam kciukiDziewczyny siedzę na poczekalni dziś mam wizyte czekam na lekarza, odebrałam w rejestracji wyniki. Różyczka wyszła dodatnia. Strasznie się boję przeczytałam co nieco na internecie i ryczeć mi się chce. Co to wogole oznacza..
Nie mozna przrchodzic przez skanery? Spokojnie, ja w 6tyg mialam 15h podroz ;-)
Ja normalnie w ciazy przechodze (w poprzedniej tez) przez bramki na lotniskach. Dlaczego myslisz, ze jest to szkodliwe?
Co do wymiotow to moze probuj pic cole.
To moje wyniki... Strasznie się boję co z tą różyczka [emoji17][emoji17]Zobacz załącznik 1020102
Nie denerwuj się, to może oznaczać że już przechodziłaś różyczkę [emoji6] trzymam kciuki za wizytę [emoji8]Dziewczyny siedzę na poczekalni dziś mam wizyte czekam na lekarza, odebrałam w rejestracji wyniki. Różyczka wyszła dodatnia. Strasznie się boję przeczytałam co nieco na internecie i ryczeć mi się chce. Co to wogole oznacza..