Na allegro widziałam. Cena to 200zl za 1 testwczoraj wyczytalam, ze cos takiego jest w Pl, mieszkam za granica i u nas na pewno takiego czegos nie ma, ale w piatek bede we Wroclawiu i mysle, ze odwiedze wszystkie apteki...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na allegro widziałam. Cena to 200zl za 1 testwczoraj wyczytalam, ze cos takiego jest w Pl, mieszkam za granica i u nas na pewno takiego czegos nie ma, ale w piatek bede we Wroclawiu i mysle, ze odwiedze wszystkie apteki...
Dziewczyny widziałam dzidzie na usg wszystko dobrze [emoji7] dostałam zwolnienie z pracy. Jeśli chodzi o różyczke lekarza powiedział że wszystko jest ok że te przeciwciała mogą tak wyjść i że to nic groźnego i niepokojącego. Wierzyć mu czy mimo wszystko to gdzieś sprawdzić. Strasznie się tym zdolowalam [emoji26]
Ja to chyba jak poznam płeć [emoji4] a po prenatalnych takie drobiazgi co i dla dziewczynki i dla chłopca będą ok. Może jakieś butelki itp [emoji6] podejrzewam, że jak już zacznę to poleci lawinowo. Na pewno za tydzień po wizycie chcę kupić ten detektor tętna.Kiedy zaczynacie szalec z wyprawkami? Macie juz upatrzone jakies rzeczy? jakies marki warte polecania?
Strasznie mi przykro! Tule mocno! kazda taka wiadomosc lamie mi serce!
Witajcie dziewczyny! Rozgosccie sie!
Ja mam wizyte na nfz 10.09 i tez sie zastanawiam jak to wyglada, i czy warto
Lekarzom to czasem sie w dupach przerwaca i sie zapominaja! Co to za teksty!
Moze sie wchlonac, @Katerinka80 trzymaj sie, tule mocno i myslami jestem z Toba :*
FDajnie, ze sie wyjasnilo! trzymaj sie wersji lekarza jesli Mu ufasz i nie czytaj w necie
ja dzisiaj pierwszy raz wyslalam mojego dwulatka do przedszkola! Taki byl dumny i szczesliwy, ale sie na koniec zlamal i poplakal
zaraz jedziemy Go odebrac, strasznie to przezywam ..
ja mam prenatalne 17.09 i to bedzie 12t2d
czuje juz ruchy Maluszka, i to takie mega mile uczucie
niestety mam skurcze i biore aspargin, i mam nadzieje, ze przejda, zaczynam po malu jesc, ale bez szalu
Kiedy zaczynacie szalec z wyprawkami? Macie juz upatrzone jakies rzeczy? jakies marki warte polecania?
podlinkujesz? ja jakos nie potrafie zegos takiego znalezcNa allegro widziałam. Cena to 200zl za 1 test
Jeśli przechodziłam to nie powtarzajDziewczyny widziałam dzidzie na usg wszystko dobrze [emoji7] dostałam zwolnienie z pracy. Jeśli chodzi o różyczke lekarza powiedział że wszystko jest ok że te przeciwciała mogą tak wyjść i że to nic groźnego i niepokojącego. Wierzyć mu czy mimo wszystko to gdzieś sprawdzić. Strasznie się tym zdolowalam [emoji26]
Z tego co mi wiadomo wyszło Ci różyczka igg dodatnia tzn że już przechodzilas tą chorobę. Gorzej byłoby gdyby igm wychodziloby Ci dodatnieTo moje wyniki... Strasznie się boję co z tą różyczka [emoji17][emoji17]Zobacz załącznik 1020102
Ojej czujesz juz ruchy? Zazdroszcze! Ja czuje takie lekkie laskotanie ale nie wiem czy to malenstwo. Chociaz na usg bardzo rusza raczkami i nozkami. Ja juz sobie upatrzylam chuste moon sling. Duzo ladnych rzeczy maja w bebe concept.
Dziewczyny wczoraj spotkalam sie z kolezanka, ktora jest w 5 miesiacu i zwierzylam sie ze chce uzywac tylko tetrowych pieluszek i ona wlasnie o tym samym myslala. Jakie macie do tego podejscie? Dla mnie glowna przyczyna jest srodowisko, ale widze tez inne plusy np. Taki ze dziecko sie szybciej odzwyczai Od pieluch.