Najeczka
Fanka BB :)
Chyba też bym tak zrobiła, ale muszę iść wcześniej ustalić leki, więc pewnie i tak lekarz zrobi usgJa pierwsze usg chce zrobić w 8 tygodniu z własnego wyboru. To już będzie usg serduszkowe. Nie chce się wcześniej stresować.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chyba też bym tak zrobiła, ale muszę iść wcześniej ustalić leki, więc pewnie i tak lekarz zrobi usgJa pierwsze usg chce zrobić w 8 tygodniu z własnego wyboru. To już będzie usg serduszkowe. Nie chce się wcześniej stresować.
Gdybym była u ginekologa i miała opcje zrobienia usg, to na pewno bym się nie powstrzymałaChyba też bym tak zrobiła, ale muszę iść wcześniej ustalić leki, więc pewnie i tak lekarz zrobi usg
Ja sie obawiam, ze i tak nic nie bedzie widać i znów będę za dużo myślećGdybym była u ginekologa i miała opcje zrobienia usg, to na pewno bym się nie powstrzymała![]()
Ja dzisiaj rano już poleciałam na bete, bo nie wytrzymałam [emoji23] swojemu chłopowi nic nawet o tym nie mówie, bo mnie ostatnio opierdzielił jak panikowalam i stresowałam sie czekając na wyniki[emoji3]Ja też nie wiem))
Niby chciałabym podejść zdroworozsądkowo, ale jestem panikarą i chyba jednak nie umiem![]()
Dziś pewno podjadę na bete sprawdzić czy wszystko ok, to może dotrwam do kolejnego tygodnia![]()
Dziś według ostatniej miesiączki jest 5+3, ale mam dłuższe cykle więc podejrzewam, że ciąża jest młodsza. Ogólnie w dzień wizyty będę tydzień po terminie spodziewanej miesiączki.
Dam, dam
Może dużo bo bliźniakiDam, dam31.07 miałam bete prawie 300 więc z tego co wyliczyłam dzisiaj powinno być ok 2400.. kurcze jakoś dużo... mam nadzieje ze bedzie ok
![]()