reklama

kwietniowe mamy 2020

reklama
30.09 na 12 :-) mój lekarz robi wizyty co 3 tygodnie, a później co 2 tygodnie :-)
Witam wszystkich.
To bardzo często chodźcie do lekarza ja chodziłam w poprzedniej ciąży raz na miesiąc nie wiem jak teraz bo mam innego lekarza ale na razie raz na 3 tyg a później pewnie zrobi raz na 4 tygodnie. W sumie 300zl miesięcznie, jakby chodzić co dwa tyg to dużo a gdzie lekarstwa, badania i inne wydatki na zycie. Pogoda dziś okropna na Maxa odprowadziłam pierwszoklasistke do szkoły i leniuchuje. Wczoraj standardowo od popołudnia mdłości aż do zasniecia ja już jestem na l4 choć bardzo chciałam pracować, nie daje rady funkcjonować, w domu jest ciężko, snuje się jak cień bez życia,a gdzie tam

Kategoryczny zakaz wyrywania zębów, plomby itp można robic

ja mam umowione wyrywanie ale w drugim trymestrze, moje stomatolog stwierdzila, ze tak jest v=bezpieczniej, chyba, ze sa wskazania do wczesniejszej ingerencji to tez mozna, poprostu inne specyfiki sie podaje ;)

Dziewczyny jest tak wiele strat ostatnio że muszę zrobić sobie przynajmniej dzień wolnego bo tylko sie doluje. W srode z rana trzymajcie kciuki za mnie. Jak będzie po wizycie to dam znać co i jak. Ale jestem przerazona

Kazda z nas to porusza, ale niestety 1/3 z nas nie donosi ciazy :(
nie daj sie zwariowac, odetchnij i na spokojnie daj znac co po wizycie!

Na 11 mam wizyte, i jajko zaraz zniose :)
spac w nocy nie moglam, bardzo jestem ciekawa czy zrobi usg? pierwszy raz od bardzo dawna ide na nzf
trzymajcie kciuki!

A ja czekam na wizytę na NFZ, dzisiaj 7+6 z OM, a z ostatniego usg 7+2 :)
Powodzenia :)
30.09 na 12 :-) mój lekarz robi wizyty co 3 tygodnie, a później co 2 tygodnie :-)
Ja teraz już na prenatalne idę 14.10. Późno trochę ale się wyrobimy, bo lekarz wyjeżdża na miesiąc.
Ja dziś lecę na to badanie krwi, już panika mnie ogarnia. [emoji849] Żeby to opóźnić nie wstaje jeszcze z łóżka [emoji16]

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji110][emoji8]
Boisz się pobierania ? :)

reklama
Dziewczyny macie wysyp na twarzy? Mnie kilka dni temu wysypalo na czole i brodzie i zastanawiam się czy użyłam czegoś nowego ale nie więc to chyba hormony. Strasznie to wygląda nigdy nie miałam tego problemu a teraz wysyp jak u nastolatki w trakcie dojrzewania

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry