Ani mi nie mów mam od 2 tygodni taki wysyp na czole i brodzie że szok. A kiedyś tylko pojedyncze przed okresem. Na czole pełno dosłownie.
Co do rozstępów w poprzedniej ciąży używałam balsamu przeciw rozstępom w ciąży taki z rossmana tani był ale już go nie ma, tylko olejek został a nie lubię olejków. Kupiłam więc takie coś - mama care z efektima. Dodam zdjęcie. Fajnie się wchłania, ma pompke, zapach mnie nie podrażnia a zależy mi na tym by balsam nie kosztował nie wiem z 50zl.ten kupiłam w rossmanie na promocji chyba w okolicach 15zl.najwazniejsza w tym wszystkim jest systematyczność, codziennie trzeba smarować brzuch. Nie mam przez tamta ciaze ani jednego rozstepu.
Niedoczynna93 kup sobie globulki vagical można stosować bez obaw w ciąży, mi zawsze pomaga
Dziewczyny u mnie nadal lepiej i chyba tak już zostanie w końcu idzie 11 tydzień. Popołudniu lekko gorzej ale nie to co było.
Wczoraj miałam chyba pierwszy raz w życiu takie zatwardzenie że myślałam że rodze. Pocieszam się że to jednorazowe, dziś byłam normalnie w WC ufffff..... Wypiłam rano dwa kubki mleka, może to pomogło. cała ciążę nie dalabym tak rady. Ból nie do zniesienia, współczuję tym dziewczynom które się z tym zmagają. Tak się spocilam że cała się rozebralam na tym WC haha obłęd
Odstawilam od jakiś 5 czy 6 dni duphaston całkowicie, nic nie biorę oprócz witaminy i nieraz nospe. Nie plamie, czuję się ok, myślę że on przysluzyl się też do tych mdłości i nastrojów. Miłego dnia mamusie