Czas strasznie szybko leci, nie wiadomo kiedy zleciało te 8 lat. Czasem myślę ze fajnie by było móc zatrzymać czas, dzieciaki tak szybko rosną.Witamy! I ja jestem '84, w domu mam 8letniego synka![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czas strasznie szybko leci, nie wiadomo kiedy zleciało te 8 lat. Czasem myślę ze fajnie by było móc zatrzymać czas, dzieciaki tak szybko rosną.Witamy! I ja jestem '84, w domu mam 8letniego synka![]()
Moja mama w ciąży nie miała żadnych objawów, wyczuwala tylko w brzuchu coś ręką i myślała że to guz poszła do ginekologa, wtedy usg nie było, lekarz stwierdził że pewnie ciaza a ona tak wyparła ta opcje że nie wierzyła w to. Zero większego brzucha, zero mdłości, kompletnie nic!!!! Dopiero dotarło do niej że jest w ciąży jak poczuła ruchy dziecka! Brat urodził się duży i zdrowy. I nie jadła kwasu foliowego i nie oszczędzala się i pewnie przy okazjach piła alko bo to też czas sylwestra był itd i dziecko zdrowe jak ryba a my za dużo się przejmujemy. Tego nie tamtego nie, nie dajmy się zwariować. Nie widzę podstaw byś miała panikowac. Ja bym się cieszyła, nic przyjemnego być tygodniami jak na kacu i w depresji hihi. Głowa do góry a jeśli się obawiasz i masz miesiąc do wizyty to idź choćby do kogoś innego upewnić się czy jest ok. Nie pomagasz sobie złym myśleniem. Byłaś pół mies temu na badaniu i było dobrze więc jest nadal dobrze kochana. Trzymaj się i myśl pozytywnie, mnóstwo kobiet nie ma objawów a rodzą zdrowe dzieci.Wy ciągle piszecie tu o jakiś wymiotach, mdlosciach, zmęczeniu a ja dalej jak nie miałam objawów ciąży tak nie mam dalej . Strasznie panikuje, ja nie wiem co ze mną jest nie tak, no dosłownie wcale nie czuje się w ciąży i do tego nawet grama nie przytyłam. Od poprzedniej wizyty do następnej to aż 1,5 miesiąca więc został jeszcze aż miesiąc a ja chyba przez ten miesiąc zejdę
u mnie widac znak zapytania, sprawdz czy dobrze wkleilas link, moze zabraklo nawiasu albo cos, czasem tak jest
O, paprykarz tez bym zjadła... Nie ma to jak zbilansowana dietaRozumiem ten apetyt ja od początku ciąży wpierdzielam chleb lub bułki z paprykarzem... Szok
[ja tez mam chlopca 8 letniego![]()
Sporo jest tutaj Mamuś 8-latkówja tez mam chlopca 8 letniego![]()
Ja mam 8-latkeSporo jest tutaj Mamuś 8-latkówSzczęśliwy rocznik
![]()
Kurcze, uważaj na siebie! :*dziewczyny poleglam i ja pierwszy raz w tej ciazy... nie wiem co mi odbilo ale pojechalam do pracy rowerem...
23 km, w dwie strony. W drodze powrotnej zaczal padac deszcz wiec sie schowalam do Ikei i pomyslalam, ze zjem tam obiad. Bylam strasznie glodna i zjadlam szybko....wiecej nie pamietam....zrobilo mi sie tak zle i bylam tak slaba, ze marzylam tylko zeby stamtad wyjsc. nie wiem jak dojechalam rowerem do domu, nie pamietam...maz pytal, ktora droga przyjechalam, a ja nie wiem. W domu sie polozylam i obudzilam sie kilka godzin pozniej, nawet dzieci nie odebralam ze szkoly i przedszkola. Teraz wiem o czym dziewczyny piszecie
dawno sie nie czulam tak beznadziejnie.