Najeczka
Fanka BB :)
To nie musi oznaczać nic złego. Będzie dobrze! Trzymam kciuki [emoji4]Dziewczyny jestem przerażona dziś pojawiło się sporo brązowego śluzu jak powidła śliwkowe, usg mam za 2 godz trzymajcie kciuki tak bardzo się boje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To nie musi oznaczać nic złego. Będzie dobrze! Trzymam kciuki [emoji4]Dziewczyny jestem przerażona dziś pojawiło się sporo brązowego śluzu jak powidła śliwkowe, usg mam za 2 godz trzymajcie kciuki tak bardzo się boje
Dziewczyny jestem przerażona dziś pojawiło się spor
Już zaczęłam gadać do ściany, do porodu powinnam być przyzwyczajonaTrafiłaś w punkt z tymi radami. Jak bym swoją słyszała. Dziecko to tylko nakarmić i rzucić do łóżka, i jeszcze te zabobony starych bab. Ja swojej zapowiedziałam, że nie interesują mnie te brednie, ani rady rodem ze średniowiecza. Bo teraz mamy inne czasy i inne podejście do ciąży, porodu i dzieci. A poza tym mnie wiele cennych rad zostawiła mojej ś.p mama, która mimo, że o pokolenie starsza od mojej teściowej ( mama urodziła mnie w późnym wieku) to miała bardziej nowoczesne podejście do tych spraw. Na razie mam spokój tylko boję się co będzie jak się maluszek urodzi :-(
Mam podobna sytuację też w poprzedniej ciąży byłam na innym fb. Przed urodzeniem dzieci założyliśmy grupę na fb i również mamy kontakt do dziś.Zgadzam się. Atmosfera superw ciąży z synkiem (ur. w 2015r) też byłam na forum, na innej stronie,gdzie właśnie też atmosfera była świetna. Bylo nas mniej, około 50 kobiet, ale po porodach 11 z nas zdecydowało się, że założymy grupę zamkniętą na fb i do niej dołączymy i tak od 2015 do dzisiaj mamy ze sobą kontakt [emoji173]️
Też mam od kilku nocy problem ze spaniem. Wieczorem zasnę bez problemu, ale jak się obudzę ok. godz. 2.30 mam kłopot przez godzinę z zaśnięciem. Potem budzę się przed 6 jak mąż wstaje do pracy. Po 6 budzi syna do przedszkola, jak pojadą też ciężko mi zasnąć. Wcześniej spałam w ciągu dnia, ale ta okropna najgorsza senność minęła i teraz nie umiem się zdrzemnąć w ciągu dnia mimo kiepskich nocy... Wieczorem padam o 21.
Wizyta tuż tuż więc postaraj się przez te 2 godziny pomyśleć o czymś innym, nerwy tylko zaszkodzą. Szybciurko czas zleci a to wcale nie musi oznaczać nic strasznego. Będzie dobrze :*To nie musi oznaczać nic złego. Będzie dobrze! Trzymam kciuki [emoji4]
Widzialamswietne zakonczenie!
Trafiłaś w punkt z tymi radami. Jak bym swoją słyszała. Dziecko to tylko nakarmić i rzucić do łóżka, i jeszcze te zabobony starych bab. Ja swojej zapowiedziałam, że nie interesują mnie te brednie, ani rady rodem ze średniowiecza. Bo teraz mamy inne czasy i inne podejście do ciąży, porodu i dzieci. A poza tym mnie wiele cennych rad zostawiła mojej ś.p mama, która mimo, że o pokolenie starsza od mojej teściowej ( mama urodziła mnie w późnym wieku) to miała bardziej nowoczesne podejście do tych spraw. Na razie mam spokój tylko boję się co będzie jak się maluszek urodzi :-(
U mnie 5 lat :-)U mnie będzie 7 lat różnicy
Ja też miałam ta cholerna bakterie i właśnie na nią brałam antybiotyk na początku tej ciąży... W poprzedniej też miałam nie tylko ta bo też inne i przez nie straciłam dwie ciążę ale to zupełnie na samym początku. Teraz mam nadzieję że przez antybiotyk pozbyłam się jej, lekarz na ostatniej wizycie zapomniał powtórzyć posiew ale teraz jak pojadę poproszę go o to.chociaz mówił że napewno jest ok bo jestem przeleczona.Bo mam objawy pecherz mnie boli. Od 2 lat, fajnie co.... Teraz to już bez porównania nie wiem czy ciaza tak działa czy co. Nie boli mnie, poczuje raz dziennie szmer w pęcherz i koniec. Ale one tam są te gnojki. Dawniej umieralam, ale wiem że mozna mieć e coli bezobjawowo która niby nie trzeba leczyć ale będąc w ciąży trzeba